Peti úgy van h csak exploreről (böngésző) lehet belépni netbroker proba, de kell hozzá realtime csak azzal megy és csak explorerről lehet elindítani asztali gépen
Még egy ilyen fos a világon nincs mint amit a Ft művel... Mindenhez is gyengül. Hogy lehet hogy még az ukrán hrivnya is erősödik a Ft-al szemben. Vagy a rubel, mikor kitört a háború, akkor 2,6Ft volt egy rubel, a háború előtt 4 körül volt stabilan, most 7,5Ft... Hogy lehetséges ez? . De a lej/zloty/korona kapcsán ne is nézzük, mert 3X rosszabbul teljesít mint a román, lengyel vagy bármilyen fizetőeszköz.... Szóval nem elég, hogy 50% miusz az OPUS idén, 40%-ot bukunk még a HUF árfolyamon... . Előre megyünk
Van ezeknek/tud valaki a netbrókernek valami szoftverét PC(windows)-ra? Mert ez ráadásul, ha leteszem ikonba (inaktív) 5 perc után kilép, újra be kell lépnem. Vagy csak én bénázok? Vagy hogy? Köszönöm.
VérPisti csinált ilyen felületet a 2000-es években a Varázsgarázs BT-vel;) Nagyon gagyi. Ráadásul az Erstétől én már egyszer elmenekültem, mert szabályosan leraboltak privát ügyfélként is. Mondjuk ezt a tulajdonságukat megőrízték ;)
NEW OPUS GLOBAL