A tesztoszteront nem a brómos tea csökkenti nálad, hanem hogy túl sokat gondolsz a gázszerelőre. Az ilyen gondolatok az impotencia irányába vinnék az embert, még 20 évesen is.
Nyilván benne van.. Bár ha eladnám itt 190-en, és utána 350 lenne, poénok helyett nagy eséllyel én is inkább pár kurvaanyádat mondanék..
Csak azt mertem gondolni így őszülésnek indult séróval, hogy ez egy jövedelmező Nemzethy befektetés lesz. Aztán úgy néz ki, hogy befordultam az egyenes úton.. Ráadásul a katonaságnál kapott brómos tea is kezd hatni..
10 évvel ezelőtt volt egy csávó a telekom topikban. Minden nap elmondta, hogy a telekom sokkal többet ér, mint az árfolyam. Minden nap többször is, és nem értette, hogy mi van, természetesen a brókerek voltak a hibásak, mert nem jó irányba megy az árfolyam, meg minden. Te sokkal viccesebb vagy, van humorod is, kiírod magadból poénosan a gondolataid, ő ellenben más volt, szinte lelki betegként írogatott. Aztán eljött a pillanat, és feladta, 277-es árfolyamon eladott mindent. Azt hiszem, talán forintra eltalálta az alját, mert másnaptól az árfolyam elkezdett emelkedni, és azóta is bőven felette volt, osztalékok is jöttek, nem mondom, hogy kánaán, de nyerővé vált volna neki. Na ezért nagyon-nagyon nehéz kiszállni a jelentős bukóból, mert mi van, ha most fordul. Amit írtam, az csak érdekesség, nem tanács.
Ez a történet valahogy nem kerek, itt valami büdös. Mindenféle számítás szerint ennek felfele kellene mennie. Senki sehol, kussolás, lapítás, egyre súlytalanabb vezetők, lelépések.. Nem láttam még ilyet - de nálam profibbak sem. Nagyon jól tudják, hogy 200 alatt sem kell venni. Nem tudom mi a cél, de előbb-utóbb a legkitartóbbak (ha úgytetszik hülyék) is feladják.
Szia BIG! Tudod, nálam alapértelmezett, hogy MINDIG MINDENKI HAZUDIK. Ez sokmindentől megvédett már - mondjuk pont ettól a HÍGFOStól nem ;) A fájdalmas (-65%) kiszállást tervezgetem én is, és vagy-vagy alapon Alibabábát veszek rajt..
NEW OPUS GLOBAL