Nekem úgy tűnik, hogy biden papánál van a boszorkányseprű távirányítója.... nincs mit tenni ez ügyben. Azért az LMBTQ-s felháborodás, hogy gátolják a ,,szolgáltatás jogát,, amennyiben nem terjeszthetik az ,,igét,,, nálam kiverte a biztosítékot. Jövőhéten az örömlányok fognak felháborodni, ha visszautasítják a szolgáltatásaikat??? Nonszensz! Fura irányba haladnak a ,,liberális,, szó mögé bújók. Nem is liberálisok, csak szimplán betegek. A liberalizmus nem erről szól egyáltalán!!!!!
Most megvilágosultam. Nem jó az olcsó gáz az olcsó kaja, a béke a sok támogatás stb A nép tiszta hülye, hogy nem balra szavazott, ahol ezt mind nem, de megszorítást, háborút stb emlegették, tényleg igazad van. Ja Orbán megmondta bizonyos kereteken belül úgy keletre, délre, északra meg akar felelni külpolitikában... Ezt is szarul csinálja, de tényleg ne politizáljunk, kereskedjünk, dolgozzunk, ez tőzsdei topik. Pénteken jelentés, remélhetőleg az egyébként most is 300feletti célár megemelése, Orosz ukrán béke stb pozitívumot. Ezt kívánom topiktársaimnak... Na meg egy jó nagy folyamatos emelkedést...
Na ez ami nem politika. A cégek idejönnek, ide lettek csábítva. A profitot nem viszik ki szerinted? Illetve az UNIÓ nem kap semmi befizetést? Ha ilyen szar lenne az országunk, akkor jönnének cégek hozzánk? Ja! Ha a balsibek nyertek volna, de jól jönne a meg punpoló IMF. Mindenki szereti a hitelt. Főleg az ország. Ha nem a vezetőknek a nép szolgájának kell kifizetni.
A német autóipari cégeknek nyújtott állami támogatásainkra gondolsz? Az nem Brüsszel. Meg örüljünk, hogy van munkánk, technológiánk, exportbevételünk. Persze tudom, nem leszünk gyarmat. Azért Debrecen várja a BMW-t, Kecskemét a Merci-bővítést. Vesszen Brüsszel!
Egyébként az adóforintunkat a nyomoronc Brüsszel is benyeli, persze a cégeken keresztül. Most persze a jogeljárásra hivatkozva nem folyósítanának pénzt. Ez is igazságos.
"A Varsóban élő politológus, Zgut Edit szerint pedig az ellenzék valószínűleg „nem fogta fel” azt, hogy Orbán ... a Maslow-piramis aljára építette a kampányát: olcsó étel, olcsó fűtés, béke és biztonság." Csupa-csupa szemfényvesztés, sok-sok adóforintunkból.
Nos èn betettem 215-re egy megbízást amíg elmegyek,mondjuk van egy èrzèsem,hogy annyi papírt csak nem szórnak ki addig,ha igen,èn leszek az, aki nem fog meglepődni rajta.
NEW OPUS GLOBAL