Tényleg voltak csalások (buszoztatás, szavazatvásárlás, stb.), de ezek nem komoly súlyú ügyek, ki fogják vizsgálni. A csalás a választás előtt volt, pld. hogy a közmédiát Fidesz propagandára használják, az ellenzéknek szinte semmi lehetősége nem volt ott megnyilvánulni, ott volt a csalás, hogy a NERből kinyert pénzből az engedélyezett pénznek sokszorosát használták fel. Ennyi pár példaként.
Ja hogy csalás volt? 900 külföldi, eu-s, ebesz meg ilyen olyan megfigyelő szerint nem volt csalás. De ha így van, akkor ez komoly dolog, kérlek a tényekkel támaszd alá.
Én jobboldaliként MZP-re nyomtam. Belátom, hogy nem nyertem. De nem nyertem anno Dávid Ibolyáékkal sem. Vagy csak egyszer, még mielőtt bedarálta volna őket a szövetségesük a Lezsák nevű alanyi költő közreműködésével.
Nagyon profin, részletekbe menően, sokat gondolkodva elemezve mondtad e szavakat, látom. Ja, nem. Hanem csak úgy, hogy ez jó nekünk, a jobboldalnak, az autokrata rendszer, a csalás, a manipulálás, akkor meg ne menjünk bele a részletekbe, mert még lelkiismeret firdalásunk lenne!
Szanyi Kapitány szerintem csak azért indult itt,hogy az ellenzéktől vegyen el szavazatot,de azon kívül volt még 7 induló.Tudod milyen hosszú volt az a szavazó lap.Ilyet èletemben nem láttam.
Ezt remélem a mindenkori bal óldara gondolod. Mert ők midig tisztességes erkölcsös emberek gyülekezete. Gazdasághoz nagyon profin értő és az emberekhez empatikusan fellépő párt volt. Ők soha nem loptak. Ez igazi felvilágosult szemlélet a balsibek felől.
NEW OPUS GLOBAL