Akkor te is bent voltál a novemberi 80.6 milliárdos csapatban??Értem én a mókát,ne cukkolj!Gondolom hogy nem az itt lévő emberek vették fel,de szerintem annak a nagy része mind hülyeségre ment el,ajándék,telefon,tévé,nem kiflit,meg tejet vettek belőle sokan!Mert aki arra vette fel hogy vett tejet a gyereknek mert arra se volt már lé,azt megértem,meg sajnálom is! Boldog Új évet kivánok mindenkinek!!!!!!
A francba kiesett a kezemből a telefonom ès nem betört a kijelzője😡,ès van mèg rajta 5 hónap törlesztőm a nèmet magyar telekomunikációs cègnèl.🌲szom,biztosítás meg nincs rajta.De jó!!
Az lenne a legjobb,ha 2024-et egy 4-el az elejèn 499 ponton zárnánk,hogy 2025-ben,már csak 5- el vagy 6 -al kezdődjön az árfolyam!!$zerencsès, stresszmentes Boldog új èvet kívánok minden topik olvasónak.Utóirat ezt nem lehet minuszólni!!!
Ès ez szerinted jó,rossz,lènyegtelen. Nekem ebből az jön le,hogy sok magyar CSALÁD tartani akarja azt a DECEMBERI ünnepi színvonalat,amit eddig megszokott,de hitel nèlkül ez nem biztos,hogy kivitelezhető lenne.VAGY LEHET ÈN MARADTAM LE,HOGY NOVEMBERBEN INGYEN HITELT OSZTOGATOT A MBH BANK ÈS A GRÁNIT BANK?
Aki mer,az nyer!Bátorok legyetek!Jövőre repülőrajtot veszünk,azt gó!Nincs itt semmi gond!Lesz minden,ami szem-szájnak ingere!Süti,ropi,háwáj,didzsi, napszemüveg!Jaffapatak!
NEW OPUS GLOBAL