Szerinted dicsérni kellene,hogy rengeteg embert átvertek.Mindent megnyer a cég,az árfolyam meg itt tart. Gusztustalan az egész,és remélem,hogy jövőre el lesz számoltatva!
a bukó és a realizált veszteség a büfi által rosszul menedzselt pozi eredménye, ténykérdés. Én is beszoptam (masszívan), kiszálltam, realizáltam a veszteséget, melyre szerencsére már nem is emlékszem, az itt döglődő pozi máshol többszörösen megtérült. Felesleges mocskolni a papírt és a céget, ez is csak egy instrumentum, ami úgy viselkedik ahogy, ezen rágódni ÉVEKIG óriási luxus és pazarlás. Tovább kell lépni, a tanulópénzt megfizetni és ezeket az energiákat másra fordítani. Én is néha visszatérek, de teljesen más a felállás és a biztosíték, mint korábban itt kezelve volt általam. Kitartás.
Csak X millió (vagy XX millió?) realizált veszteség amit ez a trágya menedzsment okozott szimplán és tudatosan….na attol a fejfájás meg a stressz állandósulni tudna azért….
Válságban a nemműködő reptér, nem lesz olcsóbb?Ki fog utazni? Nem beszélve az üzemanyag árakról. Vagy majd eladják olcsóbban Lölönek? Nem értem a logikát. Biztos van,csak nem látom.
cikknek van még egy mondanivalója vagy nagyon sokba került és megérte nekik eladni, és/vagy nem bíznak a kormányváltásban és inkább eladták. vélemények?
a cikkben kormányt említ, nem pedig konzorciumot. mit jelenthet ez? a Békemeneten (is) milyen szépen hangzana, hogy sikerült visszavásárolni a koronaékszert.
Törölt felhasználó2021. 10. 18. 20:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nemértem,hogy válság előtt minek is? Ezt valaki elmagyarázhatná.
NEW OPUS GLOBAL