sok a kamu, ezt a sok osztogatást valaki megfizeti, és pont azok akik kapni fogják őket, nos ez a 22-es csapdája, a csokkal meg egyéb támogatásokkal szépen felvitték a lakások árát, úgy hogy nem kell a zagyva dumcsi, kapdossák fel a hiteleket, hogy osztogassanak, nem kellett volna annyit lopni meg a sok tök felesleges beruházásokra költeni a milliárdokat, egy szerencséjük volt Viktoréknak illetve kettő a vírus előtti világgazdasági fellendülés, most meg a korlátlan pénzszórási lehetőség
Az emberek .. sokféleképpen szavaznak. A múltat ismerik... az ellenzéki szavazók nem szavaznak JAKAB 2-re... Már Vona is hasonlóan próbálkozott és nem jött be.... Most sem. Lesz sírás 2022-ben, de nem a jobb oldali szavazóktól.... és remélem én sem sírok majd... mikor eladom az OPUST!
Remélem a számláló megállt, és Márky rájön ennyi volt. Gyurcsányt nem szeretem, de okosabb hogy hagyja magát. DK az erős, ő diktál.... A picik kifulladtak, Márky meg hiú is...
A lopás az lopás... Lényegtelen ki követi el. De ezt nem én, vagy te döntöt el. Hanem a bíró a vádirat alapján... na ha innen közelítjük meg ( jogállam nem ? ) és nem egymosottazunk, akkor van rendes nem személyeskedő vita, és még egyetértés is. Mert szentül hiszem, hogy a választó békét, rendet, jogszolgáltatást, kiszámíthatóságot akar. ez a minimum. És igen EU bért :) Bocs de ezt nem hagyhattam ki :)
Így van, igazad van. Igen. Jól kitoltak. Az árfolyam szar. De nem vagyok NER és Fidesz tag sem. A Párt lényegtelen, a gazdaság viszont fontos. Ha a Párt lenne kedves számomra , akkor nem foglalkoznék min 2 órát hogy végighallgatom mindkét RTL műsort ahogyan ezek vitáznak... + követve miket ígérnek. Sokmindent megéltem már ebben az OPUSban, , de azért eladni, mert Márky elszámoltatja Mészárost nem fogom, mint ahogy azt sem veszem be, hogy az utcán + online szavazunk Miniszterelnököt, sőt Köztársasági elnököt.... Tudom, hogy ahogy közeledik a választás ideje egyre hangosabb lesz az ellenzéki média az elszámoltatástól,... de az OPUS nem fog üzletet veszíteni, mert pont a védelem az, ami miatt a tőzsdén vannak. Az építőipar húzó ágazat, és vannak szerződések, és több cégből állnak össze.... Jelenleg az bizonyosodott be, hogy a Főváros nem tud kiírni rendes pályázatot sem, a Lánchíd meg ugye tudjuk kihez is tartozik....
Igaz, de az emberek nagyrésze / pl. a magánéletben is / mikor választ nem a múltat és a jövőt és következményeit nézi hanem az adott pillanatot, nekem ez a szomorú tapasztalatom, utána meg megy a sírás
Elhiszem neked, az én ismerőseim körében is vannak. akik felveszik csokot, mokot, jövőre szja visszát és közben simán szídják a kormányt miközben netto haszonélvezői a nernek. Egyetértek veled. De a gyűlölet nem pálya, és kevés az irányításhoz is... ha mégis bukna a Fidesz, akkor ugyanakkor azt gondolom, hogy ez a un koalíció államcsődöt hoz..
Nem kellene a csok meg egyéb nyalánságok, ha nem loptak volna ennyit, meg nem lettek volna néha bénák bizonyos helyzetekben, ennyi a történet, a fiatalok változást akarnak, meg is lesz
Az ellenzék évekig önmaga paródiája volt, komolytalan, most összeállt. És sokan szeretnének változást, tisztulást, a megvalósítás lépései részlet kérdés ezt ne felejtsd el. Érdekes pl. sok emberrel beszélgetek akik felveszik csokot, mokot, jövőre szja visszát és közben simán szídják a kormányt miközben netto haszonélvezői a nernek
NEW OPUS GLOBAL