Dale ,nem sokon múlt a 295.Egy hír jött volna, de bármi mondjuk elindult a Paksi bővítés új üteme akármi átvisszük tegnap.Sajnos ezek most ezt a ziccert kihagyták.
Ezt már inkább elhiszem, mint az erőszakos felbeszélő dumát, amit ő tolt. A pár hónap túl optimista, hiszen nyárig biztosan ilyen-olyan korlátozások lesznek. Utána meglátjuk, mennyire lesznek elégedetlenek az emberek. (Nyáron a panelban, a Balaton helyett, mert nem vagy beoltva? Este se mehetsz ki, amikor kellemesebb a hőmérséklet? Ebből biztos felháborodás lesz, szóval addigra meg kell oldani ezt a kamuvírust.)
Erre senki, de az tök egyértelmű volt, hogy 300-nál csináltak egy kiszállót a brokik maguknak. Akkor akiket ott hitegettél, hogy jó lesz ez, azoknak mit mondasz? Hogy ők is frusztráltak? . Mindig is azt mondtam, hogy (ugyan Opusban semmi értelme, de) csináljon mindenki magának(!) kedvére chartokat, osszon meg gondolatot, hírt, kinek mi erről a véleménye?, stb.-t, de ha vki erőszakosan tolja, hogy "jó lesz ez, TA van, kitörés", az már kimeríti a befolyásolást. És ez már vhol a büntethetőség határát súrolja.
Zoky írta nekem, amikor még felszálló irányban voltunk, hogy: Frusztrált vagy! Frusztrált vagy? Az elejétől mondtam, hogy ne higyj neki. Megfogadtad? Akkor miért nekem mondod, hogy okoskodok? Ha délben írtam volna le, akkor elhiszed?
NEW OPUS GLOBAL