"Csak az vonható le ebből, hogy a Dákó távozásával az utolsó ember is távozott ebből a mocsok cégből aki eddig szóba állt velünk." Dákó úrnak biztos , hogy nem hiányzik ez a szarkupac, szerintem pezsgőt bontott miután lelépett.
Az opus honlapjára 2 telefonszám van kitéve és egyiket sem veszik fel. Csak az vonható le ebből, hogy a Dákó távozásával az utolsó ember is távozott ebből a mocsok cégből aki eddig szóba állt velünk. Egyébként olyan nincs hogy ez a szartenger több napon keresztül emelkedjen. Ez ha előző nap emelkedett, akkor másnap és utána háromszorosan ledolgozta az emelkedést.
Leírták, hogy osztalék kifizetés lesz a 2019es év után. Több milliárd veszteséggel zárta az évet. Mozgalmas időszak alatt felezett a részvény. Persze mindenki jól járt. Mindezt úgy, hogy minden a rendelkezésre áll....
Szerintem csak más időtávban gondolkoznak sokan, velük szemben. Nem lehet hónapok, és 1-2 év alatt sem egy ekkora vállalatot felépíteni, hibák nélkül. 10 év alatt is nehéz. 200Mrd árbevétel, több 10e alkalmazott, Titásszal együtt 250Mrd árbevétel. Gondoljátok már végig. . Persze, hogy idegesítő az rv. árfolyama, a komm. hiánya. Idegölő, lehangoló. És igen minden rendelkezésre áll. Engem a Titász 100% megnyugtatott. Meglátjuk, de 2021 az opus éve lesz. . Szerintem most kell lenyugodni. Nincs jelentősége, hogy ma 01.15-én mi az árfolyam.
Kizárt, ezek a mocskok parolázhatnak Gyurcsánnyal. Utálom baloldalt, de ami itt folyik az döbbenetes. Minden a rendelkezésre áll, pénzügyi, politikai háttér, mégis minden embernek aki a béten kereskedik, a csalás, átverés jut eszébe először az opus globál hallatán.
Az lenne, de nem lesz. Nem lehet. Nézd meg a két cég manegementjét, kommunikációját, terveit és azt, hogy lovagolják meg az adódó lehetőséget. Az OPUSnak politikai okokból meg van kötve a keze.Direkt módon tud kommunikálni, de nyilvánosan nem teheti.Csak a kötelezőt teszik közzé, ennyi. Ez a TiTász is 3 napig 10 helyen kellett volna megjelenjen nyilatkozatokkal, átfogó interjúkkal, fizetett hájpolással. Semmi. Az a jó, ha Mészáros Lőrinc és minden, ami hozzá köthető a lehető legkevesebbet jelenik meg a médiában, a 0 a kívánt szám. intézmények pedig továbbra sem veszik. Esetleg majd ha osztalék alapon jobb lesz, mint a MÁP+. Ezzel együtt 400 Ft körül még lehetne, úgyhogy hajrá!
NEW OPUS GLOBAL