320k eladó 295ig. elképesztő. ha ezt átviszi, - márpedig át fogja, ma, holnap, hétfőn - akkor 330-350 gyorsan meglesz, és ha hír is jön, akkor annak megjelenése előtt akár a pompi 400 célár is megközelíthetővé válik.
Törölt felhasználó2021. 01. 14. 11:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
ne foglalkozz vele. aki régóta fórumozik, az ismeri a fazont. aki meg nem ismeri, az majd rájön :)
Akkoriban 1.5 millió darabot ettek meg 2 perc alatt 250ft körül. Most a tizede elég ahhoz, hogy 5 ftra visszaessen a kereskedési sáv a "nagy" eladótól.
295ön lévő fal pszichésen jól megfogta. Egészen 290ig tolta a védvonalat. Elképesztő, milyen erős a tőzsdepszichó. 3 év folyamatosa lenyomásának ez is az egyik eredménye. 180 fokos ellentéte a 2017 közepi/végi vételi hypenak.
Hahahahah Elolvastam, hasonló karakterek vagyunk. Azért egy sört meginnék Pompival, csak zavarna hogy mindig azt mondogatná, hogy el fog fogyni :-)))))) . Nem igazán jött össze neki. Én csak MOL, OTP írásait, meg az Opust olvasom, mert abban vagyok érdekelt. Tökéletes kontraindikátor egyébként. Chartra lehet igazítani...
NEW OPUS GLOBAL