Reszkessenek az ilyen Jászai meg Fekete-féle ocsmány, hazug emberek. EZ a baloldali moslék, ha hatalomra kerül kivérezteti mindegyiket már csak bosszúból is. Sajnos a Fidesz meg ölbe tett kézzel végig asszisztálta mindezt, hogy a Mészáros név alatt átverjenek több ezer embert. . Azért az Opus és társai mégis csak a jobb oldalhoz köthetők, én nem engedném meg azt a könnyelműséget, hogy ezzel is bizalmat és szavazatot veszítsek.
Most komolyan? Volt, olyan aki elhitte ennek az új trollnak, hogy ez most nem a szokásos tömés lesz, sőt mostantól minden jó lesz? Csak azt mondta, amit hallani akartatok, hogy ő közben lépni tudjon. És nem hittétek el...
Azt állítod, hogy 3 év és felmegy majd 300 felé? Nem is olyan csúf kilátások! Én abban reménykedtem, hogy már január első hetében felette leszünk. De nem olyan könnyű az, ha tolvajok a tulajdonosok és a vezetőség.
Egyértelműen én is így teszek majd 2022-ben. Most éppen elkezdték elrontani a negyedik évünket is, látszik hogy ezeket semmi nem érdekli. Jöhet ide bármi, Titász, Tigáz vagy MOL, nem fogja őket érdekelni, 1 napig megy majd, azért folytatódik a tömés! Még most sem érdekel ez a szarkupac komolyabb intézményi befektetőt? Még a TITÁSZ-al sem? Csak kurvára elegem van már belőlük, az állandó töméseikből. Miért nem lehet már normális kereskedést folytatni?
Ki kellett volna szállni innen a Titász felhúzásakor, de azt hittem, hogy több lesz benne és nem engedik vissza 300 alá. Ismét tévedtem, ezeknek csak az számít, hogy minél több lóvét szedjenek ki innen. Ha másik apport is lesz, utána lesz garancia az emelkedésre?
Hogy dögöljenek meg! Minden felhúzás után folytatódik a tömés. Most meddig tömnek majd ismét, 180-200-ig? Sose fognak ezek innen minket kiolvadnii hagyni!
A TITÁSZ-ra is alig mozdult, viszont lefelé mintha kezdene begyorsulni. Tuti, hogy mészárosék adják az 50-ft-os papírjaikat, és sajnos abból még nagyon sok van.
NEW OPUS GLOBAL