Az tény, hogy az Opus a BÉT legrosszabban teljesítő papírja 2019 óta. Nem a prémium kategóriás részvények között van a helye, az tény. A Delta és az Ott1 szintjén van, azok is különbek ennél.
Rendületlenül kitartunk pirosban. Őszintén drukkolok az opusnak hogy 280felett sikerüljön maradni ezen a héten. Minden kisbüfinek kötélidegeket kívánok!
vért nem mert az alapjaikkal 0-40 Ft körülről vannak részvényeik és még mindig adogatják. Ameddig az el nem fogy, ameddig vissza nem veszik drágábban, addig ez lesz. Lassan csak kicserélik már az olcsó részvényeket.
El kell mennem a gép közeléből, és csak a régi Nokia telót vinni magammal, hogy ne ilássam, hogy ez a mocsok opi nem képes elindulmi. Most kidobbni hülyeség,- ja, hogy már 3 éve ez a szlogenem,- borzalom.
Ha még a piac evett volna meg bennünket, de az biztos, hogy a zsírsertés alapjai furfangoskodnak a háttérben és ha kell shortolnak is és lent vesznek is. Érdekes módon a TIGÁZ 50% is az alapjában között ki. Ezeknek a retkeknek, tolvajoknak minden pénz kevés.
"Jővőbelátó konferencia, Opus 1000,- , Konzum 10000,-" Nekem, a fúzió tett be. Mire átjött a Konzum az Opiba egyre kevesebbet ért. És én hülye még hígítottam is ,- igy megevett a piac !
NEW OPUS GLOBAL