Teljesen egyet értek veled, az utolsó bekezdést kivéve. Szerintem, azért, ha nagyon akarnák, meg tudnák ezektől a cégektől szabadítani Lölőt.
Törölt felhasználó2021. 01. 05. 21:55
Sziasztok! Szerintetek be akarja vinni a NER a Bige Holdingot az Opusba, és azért zaklatja jogállami módon Bigét, vagy simán csak "Mészáros Lőrincnek" akarja átjátszani anélkül, hogy bevinné az Opusba?
Csak egy közepes fanatikus vagyok. Kb. szeptemberben írtam, hogy a 2 dolog miatt tartom az opi rv-imet: 1.: titász - pipa:) 2. : min.10 mrd-os Paks2 szerződés állomány 2021 nyaráig - ebből 5 mrd megvan(tudom felezni kell meg egy része konzorciumos). Azaz azóta már csak kb.25% az esélye hogy kib@..om a 40k-s pakkomat;)
Szép felsorolás, de ez a cég az állami megrendelések csecsén táplálkozik, ha ez nincsen, akkor ez még értékelhetetlenebb lenne. Pont a turizmust hozni példának? Ez full ner terület, de ezt kivételesen aláírom, hogy jövedelmező terület (főleg ha minden embert oda terelnek, mint nyáron) A forgalom és az árfolyam mutatja, hogy nincsen bizalom. A külföldieken kívül a hazai piaci szereplők is leszarják. Az otp szimbolikus vásárlása óta melyik komolyabb befektető vett ebből? Pedig lenne miből van 700 millió részvény. Egyre jobban meg vagyok győzödve, hogy ez a 280 ft is sok és próbálják valahogy tartani ezt a siralmas szintet is. Ettől függetlenül tényleg nem tudom eldönteni, hogy mi az a pont, amikor a fanatikus is azt mondja, hogy elég? Na mindegy titokban elképzeltem 2018-ban, - ha ez a szennypapír tényleg megvalósította volna az 1000-es bulit - hogy bayer dzsottival a békemenet első sorában fogom dicsőíteni a gázszerelő és a putri tehetségét.
Nem nagyon akartam beírni, de az a helyzet, hogy vajon miért is ne lehetne bízni ebben a cégben? - A turizmus kormányfüggetlen iparág. Ha jó áron adják a kínálatot, és van kereslet, akkor hozza a vendég a profitot! - Viresol és Kall teljesen kormányfüggetlen. Ha jó áron adják a portékát, és van kereslet a megrendelő hozza a profitot! - Titász teljesen kormányfüggetlen. Az áramnak el kell jutnia a végfelhasználóhoz, teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül, ki állítja elő, hogy import áramról van-e szó, nem számít. A lényeg, hogy kritikus infrastruktúra, és nincs belőle mégegy, vagy másik!!!! - Wamsler teljesen kormány független. Ha jó a portéka és versenyképes áron kínálják, akkor a vásárló hozza a profitot. Most sem a kormány hozza a kályha vásárlókat a Wamslernek. - M&M és R-kord: na ennél a kettőnél lehetnek gondok, bár ha a kritikus eszközökkel rendelkeznek (vasútépítő speciális "kutyafasza tudja, hogy milyen" szerelvénnyel sem rendelkezik a Fletó és Tsa Co. Bt.), akkor alvállalkozók bármilyen széljárásnál lehetnek. Tehát miért is omlana össze ez a cég?
Jó estét Mindenkinek! Én 2018-as választások előtt vásároltam az első szennypapírt, és azóta követem a fórum életét, de novemberben az utolsótól is megszabadultam hatalmas bukóval. Nekem hatalmas megkönnyebbülés volt ettől a szartól megszabadulni, és az életem is kiegyensúlyozottabb lett, hogy nem kell állandóan bámulnom, és felbasznom magam, hogy mekkora szar ez a részvény. Ettől függetlenül valamelyik fanatikus árulja már el, hogy mégis mi a picsában bízik, hogy ez jobbra fordul? Ezt a részvényt lehet elemezni akármilyen pozitívan, de ettől függetlenül ez szar marad minden részvényes számára... "Rés töltögetés", "türelmesnek kell lenni", meg a többi marha duma, amik általában elhangzanak... Komolyan az a csoda, ha nem mozdul negatív irányba az árfolyam? Volt itt már mindenféle szöveg: majd a fúzió, majd a titász, majd a külföldi blablabla, de ez csak csökkent. Árulja már el, aki még itt van, az mégis mi a faszban hisz? Vagy ez is olyan mint a középkorban pedofil papok: minél többet szenvedtek a világon, annyival jobb lesz a másikon? Lefordítva: minél több pénzt szartok el erre a bandára, annyival jobb lesz majd nektek, mert "mindenki" jól fog járni? Itt egy kormányváltásnál ez az egész omlik össze.. annyira törékeny, és egyre nagyobb erre az esély, még 1 pár fideszesről kiderül, hogy buzi és kitör a forradalom. A másik az, hogy alkalmatlan családtagok, meg gázszerelők irányítják az egészet, amihez hozzányúlnak abból szar lesz pl: mátrai (ott sem a részvényesek jártak jól). Ezen a külföldi csak röhög. Inkább gyertek Masterplastra meg Nutira, még azok is jobbak. :D A buli nem itt van. Azért valaki válaszoljon már nekem, hogy minek kell történnie, hogy belássa, hogy kurvára átbaszták és a vesztes oldalon volt?
NEW OPUS GLOBAL