Igen - igen! Ezen gondolkodtam én is. Minuszba zártuk a tavalyi évet. És azóta is töretlenül nyomjuk a minuszt. Már kb. - 20Ft Azért ennyire szar nem lehet itt pénzügyi dolgok.?Azt a 300-at taposhattuk volna kicsit tovább is. Nem lesz egyszerű áttörni újra. Már ha ez tervben van odafent.
""Attól tartok jelen helyzetben a tulajdonosnak politikai érdeke alacsonyan tartani az árfolyamot..." Szerintem ez lenne a 200. indok az alacsony árfolyamra. Ha visszanezel az elmult 10 évre, volt azert par vállalhatatlan történet, amit minden szivfajdalom nelkul megismételtek.
https://index.hu/kulfold/2021/01/01/kik_voltak_2020_nyertesei_es_vesztesei_a_leggazdagabbak_listaja_iden./ Nekem ez a cikk ütött szöget e fejembe minap... "Magyarok is felfértek a dollármilliárdosok közé Mészáros Lőrincet a legnagyobb vesztesek között tartja számon a Forbes, vagyona szerintük 93 millió dollárral csökkent, de még így is 1,3 milliárd dollárt tesz ki, amivel a világ 2028. leggazdagabb embere a december 20-i állapot szerint." Attól tartok jelen helyzetben a tulajdonosnak politikai érdeke alacsonyan tartani az árfolyamot... Hogy venné ki magát, ha gazdagodna miközben covid válság van!? Valljuk be, azzal a részvényszámmal, ami neki van, oda teszi az árfolyamot, ahova akarja. Sajnos kezdem azt hinni, hogy nem érdektelen a vezetés számára az árfolyam, hanem pont ellenérdekeltek a magasabb árfolyamban... Részvényesként azt tudom mondani, remélem tévedek!
NEW OPUS GLOBAL