a TITÁSZ buli nem rossz de évi 5M profit az kevés story ide. közben nő az adósság plusz majd gondolom költhetnek a rendszerre mert a németek hozzá sem nyúltak 1 évig. közben a rv szám hatalmas és 2Milliárdot sem költenek már egy megrántásra. kell a pénz a hotelekre meg a TV2-be. választásig ez posvány, főleg ha a drága jó vezetők ilyen ütemben közlik az információkat. Ami gyakorlatilag zéró.
Úgy látom, hogy a 4. év is jól kezdődik! Nem volt elég még most sem a 3 év szívatásunk, most elkezdték a negyediket is. Ez a részvény még a TITÁSsZal sem kell a kutyának sem. Ez továbbra is KAKI !
Lehet, hogy meghülyültem, de elolvastam és egy nyikkot nem találtam benne arról, hogy ehhez Tiborcnak valami köze lenne. Talán annyi, hogy aki most ebben dolgozik, korábban egy másik céggel kapcsolatba kerülhetett Tiborc egy cégével? Emlékszem szüleim mesélték: A faluban Eszter és Tamás váltottak pár szót a kisbolt előtt. Juli néni ezt úgy adta tovább, hogy óra hosszat egymás nyakába lihegve beszélgettek. Majd a következő szerint botrány volt a bolt előtt, mert ott csókolóztak!! Estére már azt lehetett hallani Eszter terhes a Tamástól!! Kb. ilyen híreknél tartunk már lassan.
NEW OPUS GLOBAL