Rosszkor vetted és rosszkor adtad el.. Én is rosszul vettem, de nem a világot hibáztatom...
Törölt felhasználó2021. 01. 04. 13:05
Egyelőre kicsit vissza jött 300 fölöttről. RSI is vissza jött naposon és hetesen 65 alá. Még 1-2 nap oldalazás és szerintem el lehet felejteni a 2-sel kezdődő árfolyamot. Ha nem így lesz akkor nem tudom milyen hír kell, hogy meginduljon felfelé.
Opus himbi-limbi adatai: 2017.11.27: 760.- 2018.04.11: 734,- 2018.12.24: 490.- 2019.12.30: 340,- A pandémia után sikerült visszatámolyogni 2020. 12.29: 301,- 2017 november elején vettem a pappert és tartottam folyamatosan 2019 12.30-ig. Nem kis bukta ugye? Majd én hülye 2020.12.29-én újra be és most kis veszteséggel ki. Na mi a duma erre minimarinéni?
Igaza van. Erre mondtam neki, hogy csináljunk egy Discord OPUS topikot (app alapon nagyon jól működik, meghívásos) és akkor annak van értelme. Ha gondoljátok, megcsinálom.
2021 a szeretet éve lesz :) ( még az olyanokat is szeretni kell akik reggel beírják, hogy kis veszteséggel eladták a részvényüket- majd teli szájjal szidják tovább egész nap a részvényt a céget a fő tulajt...)
Gyurival én többször beszéltem (telefonon) arról, hogy a full kretén mindmeghalunk, dögöljenekmeg, ezcsakesnitud, kivezetikeztafost.. emberkéket miért nem tiltja a p.csába, nagyon rossz a fórumnak, meg úgy általában az itt lévő "közhangulatnak". (még ha tényleg szar is az árfolyam). Erre azt mondta, Peti, inkább itt anyázzon, dühöngjön, mint otthon az asszonyt rúgdossa vagy a gyereket verje az ilyen ideggyenge emberke. Elfogadtam ezt a magyarázatot, valahol még meg is értem, bár nem tudom nekünk meg miért kell elfogadni a fröcsögő mocskát. 4szemközt simán elküldeném a picsába, vagy hátat fordíthatnék neki, itt meg szabadon őrjöng - és még élvezi is.
Az ilyen instabil embereknek akik gyenge idegrendszerrel, párosulva rosszakarással, irigységgel, gőggel, pökhendiséggel.. eleve nem is szabadna tőzsdéznie.
Egyetértek. Tudod, kutya-macska barátság, de igaziból. Nálunk a kutyaólban aludt a macskánk. Frankón haverok voltak. A gpeti már korábban is hű de fasza gyereknek mutatta magát.
Gyuri, sajnos a sok paraszt negatív embertől nem látni a fórumot. Sajnos olvashatatlan. Szerintem mivel, úgy is 220-ra várják. Igy hát addig mehetnének is a kis homokozójukba játszani.
NEW OPUS GLOBAL