Buék! Ha látom Bükfürdőn, asszem víz alá nyomom egy kicsit, már ha kinyit egyszer újra :( Lehet ő már csak úgy megy oda, ha Lölö megveszi neki és mást be sem enged :)
Hazajött a Főnök! MLkedni fogunk! Amúgy Viktorral utaztam (25éve) egy repülőn, és szintén egy szigetre.. Még beszéltem is vele - bár inkább beszólásnak minősítette az akkori barátnőm;) Lehet pikkel rám, azért tartja itt az árfolyamot. Na mindegy.. Talán összefutunk majd velük Bükfürdőn is ;)
De nem értelek, hetek óta megy felfelé, 20%-al feljebb vagyunk mint egy hónappal. Miért nem örülsz annak, hogy alakul újra egy felfelé hullám, miért siránkozol amikor egy ellenállásról visszapattan elsőre. Nézd meg a 250-et, nézd meg a 280-at, egyiket sem elsőre ugrotta meg, most így van a 300-al is, nem kell egyből sírni, meg szemétezni. Ha meg voltál olyan béna, hogy kidobtad 200 körül, és most visszaültél 300 felett, az a te képességeidet dícséri, nem a céget.
Szépségem. Te lettél a minimarinéni szóvivője, vagy mi van? Nem, nem ez az alapértelmezett hozzáállásom. Mellesleg, én is szeretlek. Bye-bye gyönyörűm!
Na látod máris rájöttél, hogy TE hibáztál :) Amúgy meg a súlycsoport kérdésében nem vitatkozom mert én aprócska részvényesként (pár millióval csak) vagyok a tőzsdén és szórakozásból olvasom ezt a fórumot :)
Ha már ismét belevettél, akkor néhány napnál akár tovább is tarthattad volna, hisz dec. 29. óta mindössze a mai a 2. kereskedési nap -- amikor a brokik fele még tökrészegen fekszik valahol a hétvégi pótbulik után, vagyis igazából ki se nyitott még a bolt!
NEW OPUS GLOBAL