Gondolom Te nem ebben a 3 megye egyikében élsz, ha ennyire semmibe nézed ezeket. Javaslom hogy nézz utána hogy pl. Debrecenbe az utóbbi években mennyi új nagy cég települt, nem beszélve a már épülő BMW gyárról is...
És ők pláne nem fogják beérni a leggyengébb áramfogyasztó megyékkel ezt ugye mindenki sejti itt...Nekünk ez a jó ebben 2021-re szerintem .cs.
Törölt felhasználó2020. 12. 31. 11:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze aztán kiderül mit hoz a jövő...nem vagyunk látnokok próbál az ember logikusan következtetni vagy ő mit tenne hasonló szituban.Én nem elégednék meg a titásszal csupán az ország legszarabb 3 megyéjével szinte- mondjuk ki ez van- ha már benne vagyok az üzletben...
Törölt felhasználó2020. 12. 31. 11:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én ezt a titászt nagyon kezdeti belépő megoldásnak tartom ezekkel a megyékkel.Nagyon gyenge terület több okból is.De nyugat az más többszöröse ennek.Az a nagy biznisz -ez csak bekacsintó szerintem tájékozódni, de evés közben jön meg az étvágy mint tudjuk...
Törölt felhasználó2020. 12. 31. 11:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
400 körülre persze egy édásszal...ezt kellene megtudni ,de mindenki többet akar ők is-akkor akár 550.Azzal robbanna valóban az árfolyam.
Azért jó lenne a többi is lassan mert azok a jobbak -édász,dédász...Titásznak 3 megye van pont a leggyengébbek (Szabolcs,Jász,Hajdú)Bár szerintem jön a több is lassan...Valahol el kell kezdeni...
Változatlanul azt mondom 2021-ben nagyon sok van tartalék felfelé az opusban.Most több szempontból az van 3-4 fő dolog alakult úgy, ami nem a hátszeléből fakad- csak ki kell várni hogy beérjen...Én többet várok most mint a mol-tól pedig ez is lehet nagyon jó majd...
Mivel megszólítottál másokat is akiket nincs szerencsém ismerni sajnos kedves Cooper ügynök úgy érzem ez nálad fokozott állapotú és visszatérő elmeállapot lehet.Gyakran kell másokat becsmérelned.Mielőbb keress szakorvost.Ma is ráérek ha gondolod ,időm mint a tenger...csak kérlek gyorsabban reagálj becses teendőid között, mert így unalmas.(Twin Peaks-es ügynök képet rak ki...uram atyám....:-))) )
Szép jó reggelt! Tüneteid alapján. konzultálva. ,tessék. skizofréniás állapotok (pl. hebefréniás, paranoid, kataton stb.)- paranoid pszichózisok—— Gyyógyszer erre kevés van😊
NEW OPUS GLOBAL