Nem gond ez szerintem-akkor még jobb a szitu idén bármennyire is furcsa itt talán egyeseknek +25 helyett +35% -ot gondolok már az helyett amit itt írtam pluszba...Jól jön idén ő is nekünk a történetbe nagyon, ha eddig nem is volt nyerő ember.Lesz sok dohány.:-)Nem árulom el miért lesz ő a nyerő nekünk.Akkor hali!
Szép új évet! Köszi, ez tetszetős végig olvasva az egészet többször is.Nincs mese alábecsültem a jövőt kb. 25%-al. Most átnéztem kik az igazgatósági tagok, mert fogalmam sem volt.Van aki garancia erre.Nem lesz gond jövőre mindenki helyre áll majd pénzben itt szépen lassan.A tőzsde a jövőt árazza mint tudja itt mindenki, na az itt van bőven és volt is mondjuk 2018-19 is marja jó év volt elnézve a céginfót és valószínú 2020 sem kuka- ez az azért érdekes persze hogy miért nem látszik az árfolyamon...Idén viszont más lesz.Ha nem ...hát ez ne legyen melegen ajánljuk nekik ,mint kisbefektetők legyünk kemények nem kell itt félni most ők jönnek pitizni értünk mert jön a választás!Más idők jönnek most végre!Zárj ki akkor holnap innen a kérés szerint addig még trollkodom ugye minden néven belépve borkai... hát ez hatalmas volt:-))- ez amúgy sem nekem való itt írogatni+ sok a feladat 21-re nem érek már rá idén mint most koronás home-officeban.(csak megjegyezném Borkai nem volt olyan rossz polgármesternek Győrben mint sokan gondolják-aranyidők voltak többé már nem is lesz olyan...)
Drukkolok, hogy révbe érjenek, és legyen sok örömöd a kis kölkökben ! Megértem azért a fiaidat is, mert nem könnyű a mai világban megtalálni azt az igazit, aki a gyerekeik anyja lesz.
NEW OPUS GLOBAL