Most azért támasztom alá az én elképzelésemet, mert, tényleg olvastam az a nem rövid cikket, és nyilatkozatot, amit félre tettem a könyvjelzömbe, de nem találtam ,mert már előfizetésessé tették. Fizessen aki akar. Ott ténylegesen nyilatkoztatták a nagy alapok egyik főnökét. Ő volt aki azt mondta, hogy majd ha nagy cég lesz az OPUS akkor veszik. Ja! Ő mondta,hogy már nemsokára nagy cég lesz. A fúzió sem véletlenül volt. De ez saját vélemény. A nyilatkozat az valós. Ha valaki elérte ezt a forrást az tegye már fel. Előre is köszönöm.
Én másképpen látom. SZVSZ: Megpróbáltak egy nemzetközi értékesítést. Nem sikerült! Így a magyar piacra adogatják elfelé a papírokat (konzum alapkezelő), folyamatos eladói nyomás alatt tartva a papírt. Elvész a sok hozzá nem értő hsz között: ITT a cash flow termelés számít. SEMMI MÁS, nem számítanak a rendkivűli tételek, a tulajok nevei, a meseszép kilátások a politikai háttér. A számok számítanak. Mit mondanak a számok: 700 millió részvénynek 10 es P/E ( az otp forog most itt körülbelül) 70MILLIÁRD nyereséget kellene termelnie (üzemi eredményt) hogy egy részvény érjen 1000 forintot. Ez egy nagyon optimista P/E mutató. Az OPUS messze van ettől, de még a 35 milliárdtól is (500ft/rv), pedig most neki fúj a politikai passzátszél. Mi lesz ha már nem? Meg kell várni a gyorsjelentést, bár ahogy öntik lefelé nem sok jó várható.
Az igazság mindig fájdalmas, azt a részvényt, ami lassan 2 éve csak lefelé tart, azt semmiképpen nem ajânlom vételre. Amit így szándékosan szétverték, az nálam nem befektetésre alkalmas. Ez látszik a forgalomból is, hogy saját maguknak adják veszik az opust, egyébként kiesett volna a prémium kategóriából és illilkvid lenne.
az opust a kisbefektetők tették gazdaggá alapból :) mintha az, hogy "mészáros-papír" bármit is jelentene októberi pofaviziten lehet normálisan beárazni a papírt, pont addig godot-ra várunk
Na!!!! Ilyenekből látszik az irányított kereskedés, addig, amig ki nem jutnek a nemzetközi piacra. Már mint amig nem vehetik a nagy alapok. Szerintem ez már le van vajazva. Direkt tartják lent az árfolyamot. Globálisan ez jött le nekem. A fikció fent tartva. SZVSZ.
NEW OPUS GLOBAL