Egy beszélgetés következtében arra jutottam, hogy az opusba bekerült egész konzumos rész (nem csak a hotelek) első félévben nagyot ment. Akkor mi meg minek tötymörgünk itt? Realitást tekintve ha az opus gyárai még nem teljesítenek szuperül, a konzum elméletben akkor is jól megy. Mi lehet itt a difi, hogy itt járunk végképp nem értem.
modon provokalni es karorvendeni mas bukojan. Ez tudtommal senki sem szereti ha provokálják, sértegetik. Ez minimum. A beszélgeteséteket nem figyelem, követem. Ha valaki szól, akkor utánanézek mi is történt.
Szerintem valami pozitiv bejelentes jön ma vagy holnap.Indul a vasuti projekt.Milyen jol fog hangozni 390ft rol felmegy 490-520ftra?minthogy 450felmegy 520....
Olyan szepen probalnak minket visszafogni,hogy az mar faj.Az is lathato,hogy az elmult napokban ugyanazzal a modszerrel nyomnak minket egyre lejjebb.Ezt csak ilyen semmi forgalommal tudjak megtenni.Szaros 50K-al akarnak minket pirosban tartani.Szanalmas.Ha nem a ceg akarna papirokat elsozni fagyiert akkor mar reg 400ft felett lennenk.Nem jelentene akadalyt 50K,hogy atmenjunk rajtuk mintha ott se lennenek.
NEW OPUS GLOBAL