Mintha egy hozzaertő lenne.Ugy tunteti fel magat.Közben az örök igazsag az hogy senkisem tudja a jovot.Vagy emelkedni fog az arfolyam vagy csokkenI.ez ami biztos
Abszolút jól látod. Jelenleg nincs opusom, ami volt már eladtam. A fúziótól vártam meglendülést,de nm történt. Úgy voltam vele, hogy szeptemberig itt már a fű se fog nőni, szóval addig szerencsét próbáltam/próbálok máshol. De két szemem mindig rajta van az opuson, mert ahogy már írtam, nagyon hosszú távon nagyon sokat fog szerintem érni ez a részvény. És a jelenlegi árfolyam nagyon vonzó, és erre írtam , hogy lassan újra csatlakoznom kellene! :) Köszi szépen:)
"OPI ma reggel 382-ig esett. A 400 SUPPORT LESZAKADASA BEFEJEZETT TENY. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190822v00qh3vdc.jpeg . Es ha a chart szokasosan alakul, akkot innen most egy kis korrekcios recovery koverkezik. Ugy lenne szep, ha elmenne abc alakzatban a 400 supporting, es esetleg csinalna 1-2 ponttal egy fole szurast is. Nem hinnem, hogy ennel tobbre lehet kepes, mert ott mar sok-sok banatos elado varakozik, hogy 400-on megszabaduljon …. ha mar elobb nem tette meg. . Akik daytrade-ben nem jartasak, nos, nekik ez a kis korreckio az, amit 'kiss goodbye"nak hivnak. Es semmi koze sem a napos, hetes es mas hosszu idotavokra ervenyes iranyhoz. Ez tovabbra is daytrader fogalom, az volt es maradt. Viszont alighanem az utolso jo kiszallo, ami 4xx-el kezdodik." hasonló esemény után lett 800 :)
Elnézegettem a "múltadat" Áprilisi reged óta Májusban írtál OPusba. Akkor 400 körül volt az árfolyam majd megnézte 381-et. Szóval mivel év eleje óta olvasod a fórumot, így ha van rv-d az 518-381 között lehet? Biztos van már most is másik rv-d amit realizálnál, hogy ide befektess. Vagy mindenből egy kicsit. Viszont kommunikációd inkább az, hogy a többi rv jobban hozhat mint ez. De meglátjuk! Sok sikert Üzlettárs!
NEW OPUS GLOBAL