Ha medvepiaci értékeltséget fedez fel valamely részvényén a Tisztelt Befektető, akkor legjobb ha előveszi a medvepiaci cselekvési tervét és elkezdi végrehajtani. Ehhez természetesen szükséges tudnia a medvepiac ismertetőjegyeit és rendelkeznie kell az idevágó cselekvési tervvel is. Amennyiben ezek valamelyikében vagy esetleg mindkettőben hiányt szenved, úgy vesztesége jóval meghaladhatja a tőkéje kockáztatható részét. A befektető legyen mindig figyelemmel arra, hogy ehhez a ponthoz lehetőleg soha ne érjen el. Ha mégis elérte, vizsgálja meg, hogy érzelmi alapon vagy a cselekvési terve alapján jutott oda.
Mindig meg tudsz lepni a mély szakmaiságoddal. Covid19 nél nagyobb válságra spekulálni... Hát Te semmibe veszed a FED törekvéseit. Azt értem, hogy FED is a te törekvéseidet is semmibe veszi. :)
Mtel a 4. Legnagyobb forgalmú papír 54Mft-al. Ez borzalom. Nem az opus csak a baj, ne erre fogjatok mindent... elfogyott a zseton tőzsdére, félnek, a bef alapok nem tudnak helyre állni (Pl a legnagyobb az otp supra) így megveszik a máp-ot, ami inflálódik azt kész. Szóval amit a bét mutat az alapján lesz komoly pü válság.
Az biztos, hogy a Koncz Zsófi megnyeri a választást. Az identitászavaros Bíró mögé még az ellenzék sem sorakozott fel egyértelműen, nem is beszélve az ellenzéki szavazókról. Ahogy az ottaniaktól hallottam, Bírónak a választókerület nagy részében nincs éppen a legjobb híre, különösen a volt vállalkozása miatt.
Valószínű, hogy a Fidesz nyer, én is ezt mondtam eddig mindig. Egyébként csak poénkodtam, mert nem bírom az ilyen csúsztatásokat, amikor a Sorost sejtetik minden tőzsdei rossz fejlemény mögött is.
NEW OPUS GLOBAL