A Microsoft szerződésborítása a vásárlandó Tsystemmel nagyon égő a 4ig Nyrt számára. Hacsak ez nem tudták előre :) Ez a tegnapi hír azt mondja, hogy a piac nem hittel el JG személyéről amit korábban mondott, hogy már nincs köze Mlhez. A Microsoft ugyan másképp beszerezhető, de a nemzetközi terjeszkedés a 4ig Nyrtnek így nehéz lesz. Az OPUS likvid befektetésként tartja számon. Azaz részesedés növelhető, vagy csökkenhet.
De azt szerintem megérted hogy Opus kisbüdiként van egy kis problémánk J1G-vel és tevékenységével szemben. Már leírtam itt párszor hogy örülök hogy sokat kerestetek a 4ig-n itt a nagy ralliban ami volt, de szabadjon már azért kritizálni és véleményt nyilvánítani.
Az egy maximum, nem kötelező kihasználni. Igaz, előző nap még 1500 mrd-ra kért felhatalmazást, ami a GDP kb. 4%-a. És hányan próbálták magyarázni 4iG topikban, hogy akár még az is valid lehet....
Látom megy a nagy minuszolás, lépjünk is túl azon, hogy mi itt a résztulajdonunkban álló 4ig közleményét kommentáljuk, mert még felbosszantunk más közvetlen 4ig kisbefektetőket. Már elmondtam a véleményem hogy jó lett volna ha a csúcson = Tsys deal közelében értékesítjük a maradék részesedésünket ebben a likviditásra tartott részvényben. Megszórhattuk volna a népet a nagy örömök között pár milió részvénnyel 1100huf környékén.
Helló! A kötvény a javított meghívóban is maradt 30 mrd, az alaptőke felső korlátja lett leszállítva 3 mrd-ra, de mostani árfolyamon az is 140 mrd Ft tőkebevonást jelent.
Most J1G vagy ennyire balf..sz, és akkor oké mert Magyarország szabad ország, és hülyének lenni nem tilos (ha jól tudom még bírósági ítéletben is kimondták egyszer), vagy böriben a helye, mert egy elképesztő nagy G...ber... de ez minimum piacbefolyásolás, amiért persze még egy figyelmeztetést sem fog kapni mert a "független" MNB nem fog belekötni egy Gelibe
NEW OPUS GLOBAL