Addig igazából szerintem nincs is értelme figyelni az árfolyamot... persze aki már hozzászokott.... Úgy sem tudom megállni.... de csak felesleges bosszúságot okozok ezzel magamnak...
Minden adott, mégsem tudják sikeresen menedzselni a céget. Sajnos, Hernádi Zsolt, és Csányi Sándor kaliberű vezető kevés van kis hazánkban. Mészáros Beatrix volt a legalkalmasabb? Szerintem hatalmas tévedés, de cáfoljon rám. Eddig nem sikerült.
Nyilván nem fognak feljebb jönni a vevők mert sikerült hozzászoktatni őket hogy itt minden nap lakodalom van és öntik az arcukba a részvényt 405 ért. Most szépen napokat fognak várni hogy mikor kezdődik ujra a szisztematikus öntés.
A vevőknek stratégiát kell lehet váltani... úgy tűnik ma nem öntik rájuk 405 környékén végtelen mennyiségben. Lehetséges mostanra fogyott el az a 4m darab ami után beindul a kemény öntés két hete.
Tegyék is.... értelmes ember meg ne nagyon adjon most már itt, és akkor mehetünk is felfelé. Ilyen egyszerű :) Hátha minden "hivatásos " eladó és ráöntő nyaral...
NEW OPUS GLOBAL