400 felett toporgunk..., ez az alja... ez látszik. Aki nem él a lehetőséggel , egy-két hét múlva fogja bánni 30-40 forintos emelkedésnél, hogy kihagyta a ~8-9%-ot (brutto) Vélemény volt.
Óriási tömés megy, eddig összesen kemény 30millioval..azért a józan észt elő lehet venni, hogy lassan már Neked is megéri venni. Még ha azt írnád, hogy csorgás, esetleg. De tömés, ez most megmosolygtatott, köszi.
Az árfolyam egész biztosan emelkedni fog. Ehhez pedig egy indikáció tartozik, amit úgy hívnak hogy közgyűlés. Ezek egyszerűen emberi dolgok. Aprópó ki tudja mikor jön ki a féléves eredmény?
pl a 400as vevőkre mert lenne 25%nyerőjük,az 500asra mert végre 0án lenne a 600 meg azért örülne mert már csak 100ft a bukója:)( szerintem is szar ez így.
Kikre gondolsz? Ha 7-800-nál lennénk most, akkor sem lenne elszállva az árfolyam. 500-nál is bőven alacsony lenne az árfolyam, én személy szerint nagyon csalódott lennék.
Én sem fogom dobni, semekkora bukót nem fogok lenyelni, akkor ott rohad az a pénz, remélem nem lesz rá égető szükség, szerencsére nem full tőke van benne.
Uraim, mi a kóchengeres .... lesz akkor, ha szeptembert követően, esetleg még év végén is itt fogunk dekkolni? Illetve ha esetleg év végéig csak 500-ig sikerül felvánszorogni?
NEW OPUS GLOBAL