Lathatod a konyvet,hogy jatszadoznak mintha minden fasza lenne.A mai napi kerdes 230 alatt vagy felett.A piros zaro garantalt.Ezert is kar elemezni ezt a szart,mert semmi ertelme.A vezetes szerintem jobban tudja a penteki zarot,mert rajtuk mulik.Lehet meg megeljuk,hogy valamikor 300 fole megy az arfolyam.A sok jo hir betett ennek a cegnek.Tul sok a kozbeszerzes amit elnyertunk.Hitelminosites is csak tovabb rombolta az arfolyamot.Szegeny Lolo kamu valasa sem volt eleg negativ hir.Valami utosebb sztori kellene.Hatha valamire birnank emelkedi 1 ft-ot vegre.
Ahogy beírtam a könyvet, rögtön jött is az eladó és cca 5,5K-val lerakta R 232,5. A 232-re felugrott előbbi türelmetlen viszont furcsa mód ettől "megijedt" és visszavonta a megbízását...
Tehat nem mutyi amikor 1 pillanat alatt beszornak 40K-t majd fel pillanat mulva szinte ugyanannyival visszateszik ugyanoda.Be ne meseld mar nekem,hogy csalodott kisbufi beszor 40K-t es bassza meg mindenki magat.Aki itt adja az lazan bukoban teszi.Ha lenne egy kis esze akkor 5K-kent jobban kiszorhatta volna es par napig lenne kajara penze a kulonbozetbol.Ha en ki akarnam szorni akkor varnek egy napot amikor rantanak rajta 20ft-ot es ott tennem meg.Mindenki maskepp csinalja.260-rol szepen lezugtunk a nagy budos semmire.Ugyesek ezek a fiukcskak.A sarki zoldseges kulonbul mukodik,mint ez a nemzeti tragyadomb.Ilyen szarul csinalni csak szandekosan lehet.Amig 500ft alatt vergodunk addig azt mondom az egesz vezetes lazan szembekopheti magat,mert balfaszok.
Ugy tetszik nekem ez a mukereskedes.Ertem ez alatt ugyanaz a szemely jatszik mindket oldalon vagy elore lebeszelt az adok kapok 2 kulonbozo szemely kozott.Viszont mutyi a kurva anyjukat.
NEW OPUS GLOBAL