Ma is hozza a reszveny a formajat.Pirosban ujbol.Valoban hiheto a dolog,hogy minden nap esik.Akkor is esik ha rossz a hangulat es akkor is ha eppen nem.4 milla forgalom.Par kisbufi szorja ma eddig.Napi 10-15 milkaval szepen lehetne karban tartani az arfolyamot.Otp megteszi,de ezek a nyomorultak nem.Kollektiv szopoka van.
Nem gondolom, hogy azok. Sőt elég komoly agyak dolgoznak a cégnél. Döbbenet tudással, előélettel. Inkább azt gondolom ML nem gazdagodhat tovább. Kell 2-3+ szereplő meghatározó tulaj a cégbe. Csak sajnos ez már akkor is a médában "Mészárosék lesz..." talán ez okozza a fejtörést.
Hahahahah Ja értem. Literben gondolkozz pálinkában, meg nyugtató, vérnyomás csökkentő tabletta egyebek. Ez fogyna folyamatosan... Egy levél magne b6 stressz control, és csak tikkel a szemem... Szóval kereslet van
Olvassátok: Javul a hangulat, felpattantak az európai tőzsdék. DAX +1% BUX persze minusz.... Ilyen hírekre mindig pirosban zárunk... Ha esik akkor meg azért. Kár, hogy Benny Hill meghalt, különben benne lennénk a show-ban..
De mint írtam, ez sem számít, hogy 1-10-100 vagy 10.000 ember. Mindegy, mint a jó hír, vagy bármi egyéb ebben a papírban. Itt kapálózunk, de ha ne adj isten valaki olvassa a cégtől, csak röhög rajtunk szerencsétleneken. . Megfogadom hogy nem nézem, de évek óta nézem, meg a többi papírt is amim van, nem tudom elkerülni, hogy lássam ezt is. :-)))))
NEW OPUS GLOBAL