Ha a KPE-re gondolsz pld., tuti nem ő futtatja a kis papírokat, hisz neki nem kell ahhoz lenyomni az OPIt, hogy 100-150 millával futtasson egy kispapírt. A nagyobb spekák (olyanok, mint Jockey) futtatgatnak itt körbe-körbe kispapírokat.
"Hetesen meg erinteni fogjuk a Boli aljat tuti (390 most)... Ugyhogy kollegak csak nyugtaval a hetet..." Azt tudod, hogy úriember nem fogad a biztosra? És már megírtad a tutit :)
Én nem értek egyet GoldGym hozzászólásával. Senki ne várja 400 alá. Szerintem fordult, és mivel van részvényem, szeretném is, ha így lenne, ez az érdekem is, ettől függetlenül fogok még venni, ahogy lesz lehetőségem. Gondolom, kevesen örülnének a negatív forgatókönyvnek. Persze a tévedés jogát fenntartom. Bármi megtörténhet. Remélem, senki sem bélyegez ez után felbeszélőnek:)
GoldGym hozzászólásával is egyet értek... Tiéddel is. Reggel épp beírtam, mennyi piros nap volt 24 kereskedési nap alatt... Azokban is volt egy-két zöld... A veszély nem múlt el... 430 fontos szint, valóban jó, hogy a 400 megfogta, de lefelé irány esetén "csak" szimplán marad az eddigi szokásos lemez... Ami bennem pici optimizmust kelt, hogy némi forgalom is volt, bár máshol kitárazások fognak menni... Ami - ha hagyják- nekünk jó... Azért hogy Gyuri is örüljön: Hajrá Opi!!!
NEW OPUS GLOBAL