Rendben. Nem szoktam sem le, sem fel beszélni papírokat. Döntsön mindenki saját belátása és kockázatviselési hajlandósága szerint 😉 Sok szerencsét kívánok mindehhez😉 Béke legyen, legalább itt 👍
Opust nem adok el, főleg nem a visszatérő lebeszéléseitekre... Nincs kitől venni, vagy mi a baj? Az utolsó nagy lebeszélő hullám 2 hete kb 150-nél volt. Most 256... Érdet remélem fiacskám :-) El tudom dönteni kire hallgatok, leginkább magamra. Itt 2-3 ember beírásait fontolom meg. A fiacskázások nem tartoznak ebbe bele ;-) Ha össze is fossa magát a világ, (amit én kétlek, de lehet még esés azt nem kétlem) az opiban most már felfelé irány van. A jelentést sokan csak a eredmény kapcsán figyelik. Nekem az a legkevesebb, sokkal több olyan adat van ami megnyugtatott abban, hogy az opus lesz a következő években is. Építkeznek. És most mivel alacsony a közkéz, igen jól működhet árral szemben a papír. Ha van hír, és folytatódik a további srv.
Köszi Teréz Anyu. Februárban kiültem karóra mindenből, kivéve opi, cig. Azokat bővítgetem. Meg vettem 400 alatt 4iget. De nemzetközi, meg alap, meg supra már nincs
A Deltát annyira nem figyeltem, de gyanúm szerint ha ott speka volt, akkor az oda benyomott pénzt még igencsak részlegesen sikerült visszavennie a speka brokinak.
Azt a verziót teljesen kizártnak tartjátok, hogy ugyanolyan speka tőke (vagy esetleg konkrétan ugyanaz) fordult meg Opusban a múlt hét elején - akár az Opus akaratlan vagy tudatos rásegítésével, lásd az éppen ekkor beinduló srv és a közelgő jelentés -, mint a Deltában is egy héttel korábban? (És lehet, hogy más papírban is volt hasonló.) Most totál függetlenül attól, hogy egyébként ki mit gondol az Opusról (vagy a Deltáról vagy más papírról) és arról, hogy reálisan hol lenne az árfolyam helye.
NEW OPUS GLOBAL