hát kb... Én nem tudom sokszor hogy volt gyomra hozzá... Nagyon kíváncsi leszek, hogy 500 felett hányan lesznek akik visszajönnek és beírják, hogy BOCSÁNAT hogy szétszívtuk a véred. Neked volt IGAZAD...
Jól látom, hogy emelkedtünk 60 fillért? Dr Dákó nem szólalt meg, hogy mire ez a megindulás? Vagy csak a lekötő broki nem ért vissza az illemhelyről zárás előtt?
Nem vagyok kiemelt szakértő, sem döntéshozó, de annyit megállapítottam jó zöldként - szoktam vonattal közlekedni -, hogy a Bécs felé menő vonalon elég nagy sebességgel tudnak repeszteni a vonatok. Természetesen biztos lehetne azt is fejleszteni, de az EU-val kellene végre megfinanszíroztatni az M1-es további fejlesztését vagy a korábban belengetett elkerülő autópálya szakaszt, mert rajtunk halad át fél Európa fillérekért (jelentősen amortizálva az infrastruktúránkat, környezetünket), főleg a nyugatra járó olcsósított munkaerő, ami természetesen a nyugatiaknak jó üzlet.
Ez igaz. Csak az elmúlt két év kutyája (portfolio cikk) alapján néztem ezt meg. 2017-ben meg robbant az OPI, CIG, ugye ebben az a szép, hogy a tőzsdén mindig tudsz olyat kivágni ami neked tetszik, vagy a Te állításod igazolja.. P mester is ez alapján dolgozik :-) DE én most konkrétan azért írtam ezt, hogy azért nem csak az OPUS volt itt a siralom és dögvész az utóbbi bő 1 évben.
mindig örülök ha a pozitív jellegú írásaidat olvasom. Konkluzió : Vagyis passzív a bét, és nemcsak az opus esett. .- az én portfólium 6 féle papirbol anblokk esett. De !! Az itt panaszkodók a papir sírásói , és a rossz előrejlező jóslatokat írogatók csak azt érik el hogy a papírtól mindenkinek e l m e g y a k e d v e és senki nem fog vásárolni. Passzyvak a fórumok is, az egész bét. Néha jól esnének a biztató írások is itt a fórumon.
Azért ennek két oldala van.. Mert lehetett volna 4IG-et, vagy EST-et venni, azok meg akkor robbantak. vagy CIG is jó, csak ugye mikortól nézzük meddig.. szintén OTT1 esetén.. Vagy OTP-t, aztán csak nézni a műsort.. Az általad kiragadt példák nagyon kis merítések a BÉT hígfosából...
Ha már kutyáknál tartunk. Decemberben én is ki voltam készülve hogy tud esni közel 2 éve az OPUS jó hírek mellett, aztán elkezdtem chartokat nézegetni, és ezt találtam RICHTER 2017.11.23 (7.020Ft) ---- 2019.10.09 (4.750Ft) CIG 2018.01.12 (494Ft) ----- 2020.01.29. (175Ft) WABERERS 2017.06.19 (5.090Ft) ---- 2020.01.17 (1.075Ft) Szóval vannak itt kutyák, és az Opus szénája nem áll ilyen rosszul. Ráadásul, a Richternél oka volt az esésnek, azért esett, a CIG-nél oka volt az esésnek az olasz meló, azért esett, a Waberes a brexithez köthető bizonytalanság miatt esett. Utóbbi kettőnél nem vagyok optimista a feltámadás kapcsán. De Opus úgy esett, hogy alapvetően nem voltak rossz hírek. De jók annál inkább, egyedül a számviteli ÉCS árnyékolja, de azóta annyi minden jött, hogy hihetetlen. Szóval ami itt zajlik az nélkülözi a realitást, és lesz feltámadás. Kérdés az, hogy mikor..
csak azért hoztam elő a bét kutyája cikket, mert inkább kutya az opus mint a telekom. ettől még nem változott az elképzelésem, ha nem lesz fordulat, és nem zár rövid időn belül - 10 nap - 350 fölé, akkor megy a levesbe a papír, 200 ftot sem fogja tudni tartani. ennyire szétütni valamit
Nehéz téged követni... BÉT kutyája, 34Ft esés, Zrt, kivezetés... Nem fog tudni itt senki választ adni. Az én véleményem szerint előbb lesz 400 mint 250... Aztán majd látjuk
NEW OPUS GLOBAL