"Annak, hogy Szeitl üzletével nincs minden rendben, nagyjából másfél éve lettek látható jelei. " Kísértetiesen egybeesik az Opus tartós zuhanásának kezdetével
Gyuri egy jó ember! De Ebben a szar helyzetbe senki nem tud semmit írni hisz másfél éve nem tudjuk megmondani és ez a tetves vezetőség nem mondja meg hogy miért esik a részvényünk ennyit hisz ez Blue chip !! Majd egyszer jó lesz.....
Mert ilyen vicces fajta vagyok. Az nem szórakozás, hogy csak szidod, hogy két éve csak esik, meg milyen fos, közben meg beírod, hogy nem vagy beragadva.. Logikaiskola...
popejj a topicjában hirdeti hogy ő 800ig bullos volt. NEmtudom, én úgy emlékszem, hogy 200fttól beszélte hogy ő a kerítésen üldögél :D ha valaki ezt számonkéri rajta, akkor törli. Ez igen ecsém. Az idő szépíti az emlékeit szegénynek.
Hmm. A kérdés mikor lesz 500 felett. Ha 5 év múlva nem hiszem, hogy bárki is örömködni fog itten. Nekem a konzumból lett opus részvényeim pl. 500 feletti átlaggal vannak, mit örüljek 500-nál? azt, hogy majd nullán ki tudok szállni? Azokról meg ne beszéljünk akik 600, 700 felett vettek opust és várják az esetleges kiolvadást. Ez a részvény most csak azoknak lesz jó akik 300 alatt vásároltak be, azok még nyerhetnek rajta. A többiek még egy jelentős ideig szopóágon vannak.
NEW OPUS GLOBAL