Nem számít van e papírod.. jönnek ide röhögni, beokádni, észt osztani részvény nélkül így is sokan.. Emelkedésben mindenkinek vagy kurva régről lesz a papírja, vagy 300 alatt vette most a gigantikusan nagy pakkját ;)
Eljött nálam az a kor-bölcsesség-tapasztalat - vagy akármi, amikor mindegy, ha azt mondják hogy 2+2=5, és le is szarom, hogy az illető hülye. Bár lehet ez a közömbösség!? Mindegy, én még hiszek a történetben... Viszont én anyázás nélkül be fogom látni, ha tévedtem, senkit nem fogok hibáztatni.
Micsoda sztárvárszos hangulat van itten kérem szépen, miközben a mi hajónk találatot kapott.. nem követtem mind a 28 epizódot, mi lett a vége? Kik győztek ? ;)
A végén kiderül, hogy egy vírus van mind felett, az az opushívőkoronavírus... Kell ellenpólus, mert itt is, de inkább a másikban már lassan 1 személyes Kft lesz az OPUS, mert a Zrt és a kivezetés az BIZTOS.. Érted.. Nem tehetek róla, én elolvastam a jelentéseket, a híreket, a BÉT közleményeket, még könyvelőmmel is beszéltem, számoltam tényleges árat magamnak a cégre, nagyjából van elképzelés a féléves alapján a fejemben az éves árbevételre, és hogy abból mi lehet.. meg az MNB kötvénykibocsátás is ott van, és még egy csomó dolog. Szemben sokakkal, akik semmit nem olvasnak, hanem bologatnak, hogy minden szar, mert valaki azt írta a forumon, én máshogy gondolkozok. Több komoly emberrel beszéltem, akik évtizedek óta tőzsdéznek, akik ismerik a cég vezetését, és akiknek van ilyen papírjuk. Többen azt mondták, hogy el kellett volna adnom 700 körül, és tavaly év vége felé beleülni ismét... De ők biztos mind tévednek, az árbevétel 400%-os növekedése is kitaláció, az a sok cash amin ül a cég már elpárolgott, mert ugyan ez nem fordulhat elő egy Nyrt-ben, de őrájuk nem vonatkoznak a törvények... Írhatnám estig... Szóval hajrá OPUS
Az egész úgy kezdődött, hogy Vityának egy focimeccs hevében
kiszaladt a száján, hogy mennyire szeretne egy koronát. Azt nem
tudni, hogy fejre vagy fogra akarta, de a mi Lölőnknek rögtön
meg is született az ötlet a fejében, hogy ő bizony meglepi
gyerekkori barátját, akinek olyan sokat köszönhet (meg persze a
Jóistennek is, de őt most hagyjuk). A legnagyobb titoktartás
mellett összehívta az Opus vezetőségét, akik köztudottan
nagytudású, megbízható szakemberek hírében álltak és kiadta a
parancsot, hogy olyan koronát kell szerezniük, amilyen a világon
senkinek sincs. A vezetőség a rendkívül fontos misszió
teljesítésének hevében kicsit meg is feledkezett a
vállalatcsoport egyéb teendőiről, dehát ez teljesen érthető,
hiszen a prioritás, az prioritás. Mivel éppen Kínába készültek
valami vasútvonal miatt (legalábbis ők így mondták akkoriban),
logikus döntésnek tűnt, hogy onnan szerezzék be a hőn áhított
tárgyat. Útnak is indult a tisztelt delegáció, de mivel egyikük
sem igazán beszélt se angolul, se kínaiul, ezért kórusban
mondták magyarul, hogy koronát akarnak. Hát így esett, hogy
szegény Opusunk az első áldozata a koronavírusnak…. :))
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy bölcs vezetőnk óvatos volt
és először a részvényeken futtatott egy próbaverziót és nem
ajtóstól rontva a házba, átadta jótevőjének. De gond egy szál
se, mert a vezetőség gőzerővel dolgozik, hogy megfékezze a
vírust és megtalálja a szörnyű kórság ellenszerét. Azaz nincs
miért aggódnunk, jó kezekben vagyunk! :)
a pesszimista az tájékozott optimista :D félreértés ne essék, én is látok benne potenciált még, de ez a tempó amit leművelnek immáron 2 éve és bekebelezve számos fundát+kozumot (!) döbbenetes egy forgatókönyv, amit sokan fel sem fognak. Kitartás, lesz ez még jobb is, kérdés mikor és kérdés mi a jobb, végül mindez kinek, mennyi :D Robbantásnál itt leszek, addig nanokörök ;)
BUX! Maradtunk 3-an pozitívak - Gyuri, Te, és én itt a fórumon. Írjunk még csak ilyen pozitív hülyeséget, mert különben csoportos szeppukut fognak végrehajtani ;)
Értem. A kereskedés manipulált, minden fórum a negatív hangokat erősíti kizárólag kivezetés és 200 meg 100 forintos rémhírekkel. Meg azzal, hogy a cég semmit nem ér, mert alig 200Mrd-ot ér már csak... Vakon van mindenki... És amíg ebben a fórum, és a fórumból tájékozódó kisbüfik partnerek, addig ezt meg lehet csinálni. Irogathatnám azt is, hogy kivezetik, meg 100Ft-lesz, meg mocskosság, meg átvertek. De nem igaz. Nem vert át senki, és nem lesz 100Ft. Egy részben egymásnak adogatják, DE van amit eladnak a remegők és valaki megveszi. Valószínüleg tudja miért. És nem gondolom hogy azért, mert nem talált más módot a pénze elégetésére, vagy hisz a kivezetésben...
Jaj, ne már. Ez ment 600on, 500on, 400on is, hogy itt a leszorított ár, elveszik a kisbefektetőktől. Hol vannak már azok a szintek. És ha így is van, kinek akarják eladni majd 2x, 3x áron? Sajnos én nem tudok majd betolni pár milliárdot 600-800 forinton, be vagyok ragadva csúnyán. Külföldi tőzsdének, zsákoló nagy befektetőnek meg nyoma sincs. Eddig.
Tegnap elért a takony, este 7óra felé mondom ledöglök.. ma 11-kor sikerült kelnem. Ez 16 óra alvás. Semmi bajom. Hiába, teszi a szervezet a dolgát-ha engedik. Vehettem volna 10.000-ért a gyógyszertárba csodaszereket is, akkor 10 nap alatt meggyógyultam volna ;)
Beteg ez az árfolyam is. Látni kell (be kell látni), hogy lopják (bocsánat -portfóliót tisztítanak) kifelé a zsírosabb elemeket. Kérdés, jön e helyette valami, és valóban ezek a zsírosabb, vagy csak a leeső falatok. Hofi Géza mondta, hogyha levágunk egy 6m-es szálvasból 20cm-ert, ki dönti el, hogy melyik darab a hulladék? Nem látjuk még az egészet..
Lehet egy jó nagy szopás lesz a nemzethy gigaholdingból, és biztos én is a beszűkült látómezejű hívőkhöz tartozom, de azt mondom lesz ez jobb is! Emléxem, hogy imádkoztam 500 körül, hogy milyen jó lenne 250-ért bevásárolni. Hát ez pipa, meghallgattatott... de van ám egy másik fohászom is.. abban szerepel az 1500-as szám ;) Be fog teljesülni az is!
El
kell ismerni, ez egy jól szervezett csapat. Ahhoz, hogy a Nagy Halász féláron az utolsó darabokat is meg tudja venni
a kis befektetőktől, egy károgó bér tollnok csapat is kell. Nem a saját
véleményük, ezért kapják a fizetést. A részvény tulajdonosok oldala
szervezettlen. Amíg ez nem változik, addig élik világukat.
NEW OPUS GLOBAL