Pont azért szidhatjuk mert részvényesek vagyunk. Aki nem részvényes az rá se bagózik erre a cégre. Persze, hogy nem érdemeljük meg, hogy emelkedjen az árfolyam, azt érdemeltük meg, hogy folyamatosan 2 éve essen. Ne soroljuk fel azt a rengeteg hazugságot ami ennél a cégnél már elhangzott, mi csak nyeljünk csendben és örüljünk a veszteségnek. A nyilatkozatot új főnökként Trixi tette és megint csalatkoznunk kellett. Minden vezető össze-vissza hazudozott itt és az 5. blue chipről beszéltek, aminek ma 10 milla a forgalma és nézzük már meg egy nutex vagy akko nagyobb forgalommal bír ma. A 4 blue meg vagy 6 milliárdnál tart. Érthetetlen, hogy mégis vannak akik folyamatosan és rendületlenül védik a céget és a tulajokat. Az is igaz ezek a kommentelők kb. félévig bírják aztán más nickek jönnek amik ugyanúgy a semmire folytatják a felbeszélést. Ezért van, hogy a legtöbb normális ember ide már nem ír semmit.
Lehet, hogy a focit utáljátok, de hogy a befektetésetek sikerét sem kívánjátok, na az már tényleg furcsa reakció. Megjegyzem, sajnos a magyar "alapanyagot", szakmát minősíti, hogy nem tudnak a hazai csapatok ilyen tranzakciókat felmutatni. A Hunguestnél jelentős változás történt és szerintem a merjünk nagyokat álmodni időszak következik az idegenforgalomban is. Persze lehet, hogy bizonyos - hazánkon túlnövő - események, folyamatok az idegenforgalmat is egy ideig "megfogják", ám ilyenkor a tőkeerős csoportoknak mégis nagyobb perspektívája lesz hosszabb távon.
Ez így van! Nem értem miért nem lehet méltósággal viselni a döntések következményét. Értem én, hogy info hiány van. De a mocskolódást ez nem indokolja. Ezzel a hozzáállással amit sok esetben itt olvasni lehet, nem is érdemli meg sok kisbüfi, hogy emelkedjen az árfolyam. Részvényesek vagytok, és kvázi a saját cégeteket szidjátok.
NEW OPUS GLOBAL