Persze mindenkinek maga döntése mit lép. Sokszor meg kell hozni a fájdalmas döntést is, és tovább lépni más papírokba!! Én tavaly több mint 11 millió bukót realizáltam, nagyrészét egy papírban, de más papírokkal gyakorlatilag visszahoztam félév alatt!! Ha nem így cselekszem továbbra is nézhetném az óriási virtuális burkómat.
Amúgy igen ez is közrejátszik kissé!! Ismerőseim nagy része eladta 30 -40 -50 százalékos bukóban még tavaly decemberben ,adóoptimalizálás vagy csak egyszerűen mert ki volt a tökük már! Vettek mást helyette és hozzák is szépen vissza a veszteséget! Szóval lehet agyalni, megéri e ilyen hatalmas bizalomvesztésben, a cég általi pofánröhögéses közöny közepette tartani ezt a szart!!??
Mi más lehet a háttérben, ha se vasút,se paks nem lesz. Erőmű ki, marad a kall, wamsler, HH, viresol és ml cégei. Wamsler veszteséges évek óta, kall most indult, ml cégeinek csak fele van itt. új cégek nem kerülnek be, évek óta esik, elengedték a kezét, semmi magyarázat, jövőkép, szakember nincs, akik voltak is elmentek már, lásd Hülvely a hh-tól. Adja magát, hogy ennek a sztorinak vége, és a cél az lehet, hogy minél olcsóbban kivásárolják a maradékot, és ki más venné meg, mint ML? Az ő cégei vannak itt már csak. És mivel ő a fő részvényes is, így ami pénz befolyik majd az opusba, azt a végelszámolásnál nagyrészt vissza is kapja, így bagóért visszakapja a cégeit, amiket horribilis áron hozott be, ráadásul az alapjaival szépen keresett a 2 éves esésen is. Szerintem jobb, ha elkezdünk figyelni erre a forgatókönyvre is.
Én is vettem akkor ugye olcsón keveset aztán egyre többet aztán lejtmenetben nagyon sokat 4-500 között 😂☝️De eladni semmit...szívemhez not túl sokat figyeltem foglalkoztam vele ahhoz hogy eladjam mínuszba:D Attól függetlenül a végső forgatókönyv meg lehet ez lesz de ameddig lehet bizok !
Törölt felhasználó2020. 01. 23. 10:55
Kíváncsi lennék, ha mindenki berakná a pakkját 400 feletti eladásra, arra hogyan reagálna a robot?
NEW OPUS GLOBAL