most megint fárasztanak, adják veszik önmagukat, forgalmat generálva, hogy a rémültek megrémüljenek és eladják, fárasztó hetek elé nézünk, ez a robot nem csügged
Hogy mi a helyzet azt a tőzsdén régóta tanulom. Azért jelentkeztem be a topicba, mert aggaszt az eladó oldal szájtáti reakció nélkülisége. Ha az eladói oldal napokig nem adna el, világossá válna, hogy a vevők önkötésekkel manipulálnak.
Ez az, csak az venne aki már nyakig benne van... aki meg uj lenne, azt se tudja hogy ez a szar létezik, csak annyit hogy orbán-mészáros-jajjjajjajjj. Az én eladásaim is legutóbb bullish-signalok voltak.
Ha lenne szabad tőkém, most belevennék (70-től voltam benne 700ig, aztán lefelé buktam a nyerőm egy részét 650-től 480ig). Persze az, hogy most tényleg belevennék, jó eséllyel azt jelenti, hogy tovább fog esni...
A másik topikban írták, azt mondta Dákó, hogy azon vannak, jobban tegyék a dolgukat mint eddig. Látszik...vagyonelemekkel bővül az OPUS és nincs róla hír. Igaz, azt nem mondta, kinek a szepontjából szeretnének jobban dolgozni.
Tele lehet értékkel ez a szar, ha nem tud rola senki, csak aki kinyomozza, akkor a büdös életbe nem fogják venni! Akkor meg csoda ha itt tart, valaki meg ráadásul az önkötéseivel beleveri a fa@át. KOMMUNIKÁCIÓ kellene. Nem tudom a részleteket, de nem hogy most vettek fel valaki kommunikációért felelős hölgyet?
Jó reggelt kívánok és tisztelettel köszöntök minden Opusz Globál Részvényest. A mai napon indítsa ez a kiváló muzsika a reggelünket: https://www.youtube.com/watch?v=SpxATHHhX58
Nézd, ha tudnám mi a story, és tudnám mi fog történni, én is tolnám befelé, és venném vissza sokkal lentebb, plusz pénzből is, hogy egyre több legyen egyre alacsonyabb átlaggal...
Egyetértek. A törölköző bedobókat arra biztatom, hogy legalább pár hétig ne adjanak el. Ez az ár manipulált. A vevők egy ideig oda rángatják ahova akarják. De a tartós fél ár nekik sem érdekük.
Így van, szóval tényleg nem érdemes itt agonizálni. - a cég nem ennyit ér - fullon vannak kp-vel, lesz bejelentés - az energetikáé a jövő Teljesen mindegy a mostani árfolyam, mert manipulatív. Nem tudjuk mi lesz. Mi van ha összejön egy több 10Y nyereség, nem tudjuk. Én kivárom a köv két évet.
Tökéletesen egyetértek. Tegnap is 9 perc alatt lenyomták pár ezer darabbal - 1.8 %-kal. De, ha úgy tetszik nekik felteszik 265-ről 350-re két hét alatt. Még jó hogy tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen. Biztos számukra is megnyugtató lesz a vizsgálat eredménye.
NEW OPUS GLOBAL