Gyuri, te komolyan gondolod, hogy ez a telefonbeszélgetés bármilyen folyamatot elindítana a cég berkein belül? Lehet szted olyan folyománya, amit bárki, aki csak közvetetten döntéshozó - és nyilván tisztában van a zúgolódással , ami itt megy, meg az egész ganéval, amit az elmúlt időszakban szagoltattak velünk (ez nagyon költői volt :D)- bármilyen formában megfontolás tárgyává tenne? Kíváncsi vagyok, hogy látod mindezt. Köszi.
Legtöbben szvsz csak azért tartjuk mert bukóban vagyunk. A hit és a remény mellett azért sokasodnak a viharfelhők is az égen. Lásd t-sys meg most a tigáz. Nagy remények, izgalmas pletykák, aztán végül semmi...
Köszönöm mindenkinek aki megköszönte :) Hogy mibe maradtunk ? Nézd, a száma megvan, engedélye alapján elmentettem a számát, és bármikor hívhatom. Mire gondolsz, hogy bármilyen kézzelfogható információt megtudott erősíteni ? Én jeleztem neki, hogy mik az észrevételeim, Meglátjuk a cég hogyan fog reagálni.
Ja az árfolyamra nincsenek hatással !!! Ezen felnevettem!!!! 750+33+30 yardra, meg sem mozdult. Arra bármelyik papir a világban ment volna, kivéve ezt! Hááát!
Santaffi ! Nem függesztelek fel és nem tiltalak ki . Ez jelenleg nem sértés. De én nem értek veled egyet. Annak ellenére, hogy feljebb vannak részvényeim. És megírtam már , hogy mik a problémáim.
de most komolyan kérdezem mit vártál ettől a bandától? az adó forintokkal gondolom tudod, hogy gazdálkodnak... Szerinted azért jöttek tőzsdére hogy a kisbüfik jó sokat keressenek?
miben maradtatok? LOL Köszi a fáradozást, sok mindent nyilván nem tudott megerősíteni, ha meg olvassa fórumo(ka)t, ezekkel maximálisan tisztában kell lennie, beleértve azt is, hogy rettenetes a megítélése az egész csoportnak a sok hülyítés és a jelenlegi árfolyamállapot okán, aminek senki nem látja a végét kívülről. Lehet én siklottam át rajta, de a TIGÁZ közvetettség közvetetsségén, meg hogy meghallgatta a summádat bármilyen kézzelfogható információt meg tudott erősíteni? A korrektség a semmiről itt már nem elég, lásd AW-ban Székely Gábor, aki olyan közvetlen, hogy csak na, ezzel szemben az árfolyam gyilkos nyomás alatt hónapok óta, shortolják izomból inhouse, csípőből ködösít és lózungokkal eteti a jónépet, az árfolyamot meg látjuk, milyen szintekkel küzd. Köszi a visszajelezést.
NEW OPUS GLOBAL