félévente évente löknek azért 40-50ftot felfele, ami alig 10%. Ezzel az a baj, hogy kurva lassan olvadnak ki az emberek, és lemaradnak az igazán ígéretes papírokról. Legjobb és legnehezebb döntésem volt eldobni bukóban, s venni mást. Pár nap alatt visszajött a hiányzó pénz, sőt azóta kerestem is. Ez van. Kalkuláljatok emberek. Várjuk az 500at, ami télig szerintem kizárt. Az hány % is? Elég annyi? Addig a tesó papír isten tudja hányszorozott, talán 50x... ott1 ment 25%... estmediáról nem beszélve ami megint csak duplázott a semmire. Azért aki okosba beszállt, kellő bizalmatlansággal, ott is lehetett fogni. Én sajnálom a sok kisrészvényest. A kezdeti hype-al jól csőbe húztak minket. Legális lehúzás :)
Köszönjük Gyuri! Szeretnék elnézést is kérni a befektető társaktól, hogy benéztem ezt a Tigázos történetet. Tényleg megtévesztő volt egy kicsit. Ettől függetlenül indokolt lenne jóval magasabb árfolyamon legyünk véleményem szerint. Ki fog ez is alakulni, nyilván mindannyiunknak csalódás a mostani fúzió utáni árazás is, de semmi sem tart örökké, ez a szenvedés sem fog. Senki se keseredjen el, lesznek még itt szép tulajdonszerzések, van bőven készpénzállomány a cégben. A növekedési potenciál továbbra is nagyon magas, főleg a jelenlegi árfolyamnál. Erős termelő cégekben vagyunk érdekeltek, szerintem a féléves jelentés után bátrabban bele fognak venni nagyobb befektetők is. A 200 napos a kulcsa az árfolyam további emelkedésének, remélhetőleg a következő nagyobb vételi erőnél (mint pl június második felében volt) be fogjuk venni, ami alapja lehet egy hosszabb távú emelkedő trend megerősítésének is. Nincs veszve semmi, én kivárom. Nem sajnálom a profitot azoktól sem, akik máshol a napokban jól keresnek. Ott sokkal nagyobb a kockázat, bármikor lehet másképpen is, minden vétel és eladás tartalmaz kockázatot is.
Az egyik probléma az,hogy a magántőke alapok nevében szerepel a részvény neve ,ami megtéveszti a részvényesek jó részét ,nehezen átlátható ,hogy ki mit vásárolt, mik a tulajdonviszonyok.
NEW OPUS GLOBAL