Amúgy szerintem simán lehetne 1 hétnyi srv-t 1 bejelentésbe összefoglalni, Pannergy-nél is így csinálják, így a fontosabb közzétételek nem vesznek el a sok srv között, átláthatóbb.
Nagyszerű, 1000 vagy alatta is lehet valszeg rövidesen napozni, napizni :) Visszaolvastam: tavaly augusztus végi, szeptember eleji (lokcsúcs körüli) "véleményvezér" megítélések szerint, a cég válság- és inflációálló... az árfolyam kevésbé – azóta – a tények szerint.
Remek hírek...cég veszi szépen ütemezetten a saját részvényeket mélyen saját tőke érték alatt. Az eredményesség rendben. A cégvezetésnek jobb híján (olcsó napelemes befektetési, növekedési lehetőség) jól jön – az egyetemes májusi kispapírokból kiszállás miatti – az ily módon tőzsdén megvehető saját részvény. Ezek a részvények későbbi tőkebevonáskor felhasználásra kerülnek, kerülhetnek? 1043-as átlaggal van párszáz napom nekem is :)
Tervezetten mikor lesz tőkeemelés? És mi a cél ezzel az xtendes tőzsdei vergődéssel? "lötyögés a semmibe" Kitömve akit lehetett, elöször 10000-től 900-ig, aztán komolyabban 1500-ig. Az 1500-ig kitömöttek sem lesznek soha (jó darabig) a befektetésük reálértékénél.
Belefáradtunk, no meg elfogyott a lóvé :) tavaly tavasszal, 1200 fölött én személy szerint vettem mint a güzü és gondolom nem vagyok egyedül ezzel. akkortájt nagyobb forgalmak voltak, kitürés gyanús volt a chart is. Nem gondoltam, hogy idáig süllyedünk és ez lesz belőle
Amúgy arra van koncepció, hogy esetleg a saját részvénnyel (tehát részvényért cserébe) akar-e a cég akvirálni? Vagy most mi az elképzelés, hogy lesz ebből valaha 100 MW?
Mehet a duma, de ez nem egy egészséges jól menő cég mozgását produkálja, könyv állandóan tele van baszva eladókkal, több ezerrel atl közelében...életszerű
Mindig csak az "értékteremtés".30-40 HUF osztalék elférne, már csak a tisztelet/figyelmesség jeleként. Eddig ez elég Csongor! Már ha érted a képes beszédem!? Amúgy tudjátok már, hogy kinek/kiknek a pakkját kell átvenni srv-ben? :))
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf