Nagyon helyes. Ideje lenne már 2000 fölött lenni, de az 1500 a minimum. A standard kategóriához is közelebb kerültünk 1 nappal, gondolom, már csak 270 év van hátra. :D
A hígítás egyáltalán nem rossz stratégia, ha maga a cég fundásan okés. Én OTP-vel vagyok így, van 14K-ról is pakkom, de volt 8800-ról is, amit már eladtam. Ha nem hígitottam volna, akkor várnám a csodát és nem realizáltam volna 10-16% nyerőket a mozgáson.
Én nem vagyok hozzáértő, nem is törekszem, hogy az legyek és ezt a hígításos stratégiádat jónak gondolom. Biztos, hogy utól fogja érni magát a NAP valamikor és nyerővel szállhatsz majd ki belőle. Csak most per pillanat talán lennének jobb lehetőségek. (Nem tartozik ide, de én pl. vettem 2600-ért MOLt néhány napja nem hosszú távra, ha azt eladom még osztalék előtt, lehet NAPot veszek belőle.
1040-ért vették. ilyen áron ma eladóin nem volt pakk, tehát ők beálltak 2000dbbal 1040-re és rájuk lett dobva. na ettől kvára nem fog felmenni az árfolyam. :):):)
mert én szeretem elkövetni a befektetők tipikus hibáit: amiben nagyon benne vagyok ahhoz irracionálisan ragaszkodom és ha mínuszba kerülök, tolom a higítást orrvérzésig. a commented hasznos volt, mert újra felhívta a figyelmemet erre a problémára, ez a stratégia ugyanis a hozzáértők szerint a biztos bukáshoz vezet
Semmi közöm hozzá, de miért nem valami bluet veszel. Ha annyira szereted, majd többet vehetsz belőle, mert a bluekon képződő nyereséget is beforgathatod. Nem úgy tűnik, hogy ez rövid időn belül annyira el akarna szállni. Megvár.
Mondj egy dolgot, csak egyet, bármilyen területen, ahol Orbánék nem a szakadék felé viszik az országot. Dehát ha a nép ezt akarja... Hát megkapja. Éljen a demokrácia, ahol 3 analfabéta simán leszavaz 2 tudóst. :D
elszomorító, hogy már jóformán csak maga a cég hajlandó venni a papert. bizalom helyreállítása vajon hogyan lesz megoldható?! sebaj, megjött a fizu, talán hétfőn én is beszállok még egy kis tőkével :)
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf