oldrider vasárnap, 22:12Az injekciós tűs üzletág hogyan teljesít? A covid idején ezzel reklámoztak. Ennél nagyobb lufi részvényt a BÉTen az utóbbi években nem láttam! Itt is hasonlo
Lehet mennek Any, duna house, BIF, mol, Richter részvényekbe osztalékért...én is ezeket preferálom...Ha nem lett volna szabad tőkém, lehet ezt beöntöttem volna és mentem volna BIFbe...de volt szerencsére... Én ebben reménykedek, hogy csak ennyi a megoldás
Nincsen más oka mint az, hogy ingatlan eladásából rendelkezem egy nagyobb összeggel, aminek egy részéből gondoltam veszek NAP részvényt. Szemmel tartottam a részvény árának közelmúltbeli mozgását és olyan megállapításokra jutottam amiket ide a fórumba beírtam. Az, hogy kis vagy nagy összeggel ülök benne jelenleg, nem változtat a tényeken. Ha jelentős összeggel lennék benne sem lenne más a véleményem. Akkor éppen úgy nem örülnék. Szívesen elolvasom itt mások álláspontját is, de a részvény árát illetően jót nem olvastam, sőt egyre megfejthetetlenebbé válik miért is adják el 1200 Ft alatt.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf