Csak azért vetettem fel, mert az előző tőkeemelésből jelentős részt vállaltál. Ezek szerint az előző emeléshez képest nagyobb mennyiségű (több, mint 1 millió db) "külsős" jegyzés történt, magasabb áron.
Magyarul: Bizonyítást nyert a mutyizás! (Egy mezei kisbefektető, ha 70 milláért szeretne NAP részvényt venni, vajon mennyi átlag áron tudná ezt megvalósítani? Ugye nem 1252-őn?)
Ott van a közzétételben: Az ügylet jellege: jegyzés (vétel) vagyis nem vásárolt tőzsdén, nem vett OTC-n sem. A tőkeemelésből ennyit ő jegyzett le, befizetve az 1252-es árat. A v.ig. viszont ezek szerint nem jegyzett?
Nem értem :D 62 453 darab részvényt vásárolt 1252 forintos átlagáron, hol van itt az ezer amikor 1252 Akkor nem valós lenne a nyilatkozat hogy 1252-ön vette :D
A CEO 1000-ren emel tőkét, van már neki egy raklappal, erre történik itt egy 78 millás bennfentes vétel, ha nem beállva a könyvbe, hanem a raklapról átjátszva OTC-n, akkor nem is bennfentes vétel, ez simaliba parasztvakítás, nem pedig CEO: "Mi hiszünk benne és a saját pénzünket tesszük bele ", pedig nyilvánvaló hazugság, amire orbók, balázs csaba, soós csaba, mayer&kósa az OTT1-ből is csettintene egyet, hogy szép húzás volt, az a 252 különbség is saját zsebbe került, csak a tranzakciós díj a bukó, a kezdeti sejtelmem, hogy itt csak kevesek meggazdagodása folyik, egyre csak erősödik.
a közlemény szerint ez a 78 milliós vétel 09.22-én történt 10:58-kor, de az aznapi kötéslistában nincsen benne, sőt az aznapi összforgalom alig 1.3 milliós volt. nem értek hozzá, ezt hívják OTC ügyletnek? tehát ezzel a vásárlással nem befolyásolták az aznapi árfolyamot.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf