Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de szerintem nem tiszta pénzből jegyeztek valakik részvényeket és azoknak megéri eladni fair érték alatt is. Nekik az a lényeg, hogy legalizálják a pénzüket.
emlékszem, hogy leadták 960-ig is, valószínű nem kisrészvényes adta múlt heti 1250 óta már 100-al lejjebb adják, ma 1150-ig nem gyors ez egy kicsit? jó lenne, ha eldöntenék a tulajok, hogy tolvaj rv-t csinálnak vagy mi a francot
Ügyes vagy! Manapság, ha minimális nyerő van, azt realizálni kell, legyen szó bármely részvényről! Mi balekok csak reménykedünk meg várjuk a csodát. Közben megy a pénzmosás. Jegyeznek részvényt zártkörben ezerért, ezerkettőért aztán nyakon öntenek vele nyílt, tőzsdei kereskedésben akár ezer alatt is. Ez a jövő a Bét kisrészvényeiben sajnos.
mi van már megint ezzel a cirkuszi papírral? belenyúltam 1250-en, azt el tudtam adni 1298-on, ma meg 1172 és 1152-n kaptam valaki írta nemrég, hogy az 1300 az új 1200 ahaaaa --- hahaha jelentkezzen az a marha, aki ma 1150-ig barmolta nem mer szerintem
Nekem is van 1470 - ről egy kevés vételem, de az 1200-1400 sávban visszakereskedtem a bukót. Szóval akár el is dobhatnám, de minek. Inkább kiülöm, amíg kiolvad.
Szia Tigus Máig nem tudom hogyan kellett volna hűteni a lelkesedést mi az a pillanat ahol kiallhatsz hogy ez már túlértékelt ne vegyek tovább ( szerintem törvényesen sehogy ) maximálisan korrekt terveket tettünk le amit tulteljesitunk és valóban senki sem olvasta Ps rababan talán eljön az igazság pillanata ingatlan ügyben bár már nekünk későn
Egyértelműen ez látszik. De gyarlók vagyunk, többet képzeltünk bele. Tigus megmagyarázta mi a helyzet, ezt el kell fogadnunk. F. Gábor is nagyon korrektnek tűnik. Én bukóval nem adom el, sőt bővítettem volna szívesen, a részvény tőzsdei mozgása miatt azonban egyenlőre kesben ülve várok.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf