Már az elején tisztázódik egy nagyon fontos korábbi kérdés. "A NAP
versenyelőnyei között van a relatív olcsó üzemeltetés, valamint erőműparkja jelenleg 0,5 MW-os
teljesítményű kiserőművekből áll, melyekre nem terjed ki sem az extraprofit adó, sem a korábbi Robin
Hood adó, valamint az erőművek külön vannak NHP-s projekthitelekkel finanszírozva, mely nagyon
olcsó 2,5 százalékos fix kamatozású forint projekthitelt jelent." !!!!! Nincs extraprof adó!!!!! A 2022-es éves jelentés szerintem brutál lesz.
Te nyilván a cég első embereként a cég oldalán állsz, érdekeit képviseled és az eredmények szerint jól. Én befektetőként azonban azt vízionlom, hogy ez olyan cég most, amelynek a részvényei akár duplázódhatnak, de feleződhetnek is hetente. Ez számomra bizonytalanság. A bizonytalanság viszont távoltartja a befektetőket.
Te nyilván a cég első embereként a cég oldalán állsz, érdekeit képviseled és az eredmények szerint jól. Én befektetőként azonban azt vízionlom, hogy ez olyan cég most, amelynek a részvényei akár duplázódhatnak, de feleződhetnek is hetente. Ez számomra bizonytalanság. A bizonytalanság viszont távoltartja a befektetőket.
Nézd mi a cégben mindent megteszünk a minél jobb eredményért s szerintem sikeresen majd kiderül kinek lesz igaza de ez nem az a részvény ami hetente duplázódik
Ezt írtam én is régebben. Írtam, hogy szerintem a cég jól működik, viszont a részvény nem likvid, a spekák vagy az 1000 Ft-ért részvényhez jutottak érdekeik szerint nagyban befolyásolják. Ez a problémám!
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf