amúgy nem is értem... ugyanarról a tegnapi konferenciáról beszélünk ? vagy ez már egy másik fórumon hangzott el ? mert tegnap még nem erről hablatyolt ez a szenilis arab ...
Ők nem, más viszont igen + a metzőfejlesztések biztosan leállnak.
Sírás egyébként nem lesz, mert a világgazdaságnak összességében jó az alacsony olajár. Mi is örülhetünk neki.
"Mindent az érdekek mozgatnak, de hogy kinek mi az érdeke az nem mindegy"Először idetűzök egy gyöngyszemet Tőled,hátha Te is látod ,mekkora baromságokat írtál.(bár ezt kétlem)Nem szeretném kivesézni az egész szarkupacot,mert nincsen értelme.A történelmi "összefüggéseid",még gyerekesnek sem nevezhetőek.Az pedig,hogy mivel van tele a tököd és mi a véleményed az amcsikról,megerősít abban,hogy helyeden kezellek és az általam javasolt hely pont Neked való.
Amszterdam! Tulipán hagymáját megtámadta egy picike kukac, és összeomlott a tőzsde! Mond ez mikor volt? Dubai, csődöt jelentett, mindenki shortoltak, mivel világ katasztrófát jósoltak, és láss csodát egy napon belül megállapodtak mindenben! ...ja bocs, akkor vesztettem legtöbbet a tőzsdén, mivel bedőltem a híreknek, azonban sokkal többet kaptam, de ez privát ügy, tehát maradj meg nyugodtan magadnak!
Üdv és béke legyen veled, ne dühöngj, és ne bosszankodj, csak egy dolgot kell elfogadnod, hogy mindent bírálj felül a te döntéseid alapján és akkor nem hibáztatsz senkit, mivel a te döntésed volt!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.