pluszban vagyok...:) én is már csak nevetek az egészen...magamon is...ezen az egész tőzsdén...azt várom h szabaduljak valahogy...mondjuk jövő januárra...
ha 500-as kaliberű pakkokat látsz 1-2 szerencsétlen 20-30 db-os kisbüfivel az mindig szakadást okoz a vétel- vagy eladási oldalon... kivárom a pakolgatást, másképpen a napi homokozó határait és utána lépek be vagy sem ... semmi komolyat nem fogalmazok meg ilyenkor... karácsony előtt meg pláne nincs nagy elvárásom
:D
Ez csak USA-nak lenne jó, mivel önellátó, tehát független az olaj ártól......azonban minden más gazdaságot meg gyengíteni, főleg az arabokat és azokat az országokat, akiknek a legfontosabb bevételük az olajtól függ! Akiknek exportálnak, ők nem tehetik meg azt, hogy a nekik szállítók csődöt jelentsenek, mivel ha összeomlik a gazdaságuk, akkor veszélybe kerül az ő behozataluk! Ez egy érdekes játszma. Ez olyan mintha valakit fojtogatnak, de tudja, hogy nem pusztulhat el! Mindkettő vesztes lesz, mivel mindkettő veszít, de hogy ki mennyire bírja ez nem mindegy!:-)
20 dolcsis árfolyamnál, szerintem nagyon sok ország összeomlana, és ez csak USA érdeke! Tehát nem gondolom, hogy 50 dolcsi alá menne, mivel akkor már olyan támogatást igényelnének az exportálók, amelyet már nem tudnának megfinanszírozni! Tehát visszatértünk az érdekekhez és pénzhez! nem szabad túlkomplikálni a világot, csak néha nem értjük, és nem tudjuk, hogy kinek mi az érdeke!
Egy olyan embert megtörni, aki még a mai napig is napi 3 órát sportol, és ha kell, átugrik Kínába egy MÍG29-l! Nem fog menni...szerintem!:-)
én sem merek már többet...egyszerűen ezzel h bevitték 11 alá elbizonytalanítottak teljesen...nyilván ez volt a cél...óriásit buktak és nyertek ezen páran...milliók ugrottak...a 11 alával...lásd pl cscsabi itt a fórumon
lényeg, hogy a lóvé jön, néha kevesebb, néha több, de jön.
Továbbra sem látom, hogy bárki(!) is beírná a játék kedvéért: "fiúk, shortba álltam 11600-on és meg sem állok 10K-ig ... hiszen ez csak az esés korrekciója, nem kell semmi komolyabbra gondolni"
Szájtátva várom a válaszod!! Szerinted mi mozgatja világgazdaságot, ha nem az érdekek?? ..és sajnos az érdek pénzben mérhető! Minden hatalom kalkulál veszteséggel és nyereséggel, de ha Kína, mint orosz szövetséges összefogna USA ellen pillanatok alatt tönkretenné az amcsikat! Remélem ezt az összefüggést érted, és remélem azt is, hogy miért törekszenek, a jó indiai kapcsolatokra! Nem kell túlkomplikálni a dolgokat de sajnos tény, hogy az előbb említett két országban 2,5mrd ember él. Mond ez mennyi is kb? A föld lakosságának kb 35%! Ha velük jó kapcsolatot tudnak kialakítani, akkor mindenki a seggükbe fújhat!
Ismét csak az tudom mondani, hogy olvass és gondolkodj, de tudom, hogy ez sok embernek fájdalmat okoz, mint pölö neked!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.