Sziasztok!
Tudnátok segíteni…az investing oldal nem hozza a grafikont, illetve a megszokott oldat, csak szöveg jelenik meg sorokban...…..
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy visszaálljon a használható felületre?
egyébként van olyan kereskedési felület magyar piacon, ahol egy adott részvénycsomagra lefelé stoppot és felfelé eladást is meg lehet adni egyszerre?? mert igazából úgy lenne jó....kbc és randomnál nem találtam, de lehet én vagyok a béna..
randomnál tlongolok, normált is veszek, de ha lefelé megy az árfolyam és hígítani nincs zsé, akkor tlongra konvertálom.... a taktikám nyugodt piacon jó, de a nagy lefelé kilengéseknél csúnyán tud elsülni...
nyaraláéskor vettem aznap, de 11,3 körül ki is szálltam belőle...kedden vettem 11150 körül , annak felét dobtam aznap 11380on, a másik fele beragadt, azt 11 k körül dobtam ki...sajnos a tőkeáttét miatt a randomos számlám 5 milláról volt, hogy 3,5 millát mutatott, 4,1 milla felett kiszálltam...hiba volt, most kb. visszajött volna...
Szerintem a 16K nagyon irreális.Persze 5-6 éves távlatban reális lehet.Egy éves távlatban 10K alatti árfolyam szerintem sokkal valószínűbb.Mondom ezt annak ellenére,hogy 13800-ról vagyok beragadva.
hosszutávon igazad van, csak sajnos benne volt/van a 11k alatti árfolyam is....egyébként 11,5 11,8 12 veszegettem én is tőkeáttétel aztán 11,1 alatt már nem maradt zsém....a bóvli magyar piac miatt a spekák rángathatják sajnos minden irányba...
hány darab van hitelre...? ugye én lebénultam nem mertem hitelre már venni...havonta kell a kamatot fizetni...így is necces ugye 925-nél kezdtem venni hogy fordul 600ig vettem tovább nem mertem, bírtam...
hány darab van hitelre...? ugye én lebénultam nem mertem hitelre már venni...havonta kell a kamatot fizetni...így is necces ugye 925-nél kezdtem venni hogy fordul 600ig vettem tovább nem mertem, bírtam...
ne haragudj, de fél éve dumálom, hogy a mol egy jó részvény és TILOS eladni ilyen árfolyamokon, csak VENNI szabad.
14500-on kezdtem el venni, mára már sok ezer darabom van...
ha nem ba.sz.ott volna be az olajár, lehet hogy már most 13 környékén lennénk, és május-júniusra biztos vagyok a 15-16 ezres árfolyamban.
kérlek ne hallgass olyanokra mint lanyUS, nem bántani akarom, de soha nem fog nyerni a tőzsdén. tudod miért?? mert nem vesz részvényt!!!! úgy nehéz lesz... :-))
mondom még egyszer, nem bántani akarom, pusztán tényt közöltem, hogy aki nem vesz, az nem is fog nyerni soha sem...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.