accept ha nullába tudnék mindent zárni...már úgy h a telekom bukót is beleértve holnap megtennék...hidd el nagyon várom, de addig próbálom élvezni...mint pl most h 11535...:)
igaz...de hidd el olyan szívesen abbahagynám de nem tehetem amint lehet...le tudok mindent zárni...abbahagyom...pár napja is mikor nem indult a netbrokim...kértem az égieket h legyen ennek az egész tőzsdének az életemben vége a lehető leghamarabb...addig viszont megpróbálom amennyire lehetséges élvezni és hálás lenni érte h kipróbálhattam, mint tapasztalat...
miért ne hinném el:)
Általánosságban, te tudod a legjobban a függőben tudatosul legutoljára, hogy függő és addig hárit:). Amúgy meg mindannyiónknak vannak kisebb-nagyobb függőségei (legfeljebb nem olyan látványos mint pl egy alkohol)
Én nem vagyok föggő...mindennap elképzelem h megyek be az Erstébe és mondom h szeretném megszüntetni a számlám...talán ez az egyik amire leginkább vágynék...-tudom h nem hiszed- de így van...amint lehetőségem lesz rá...olyan lesz az árfolyam és eladtam az utolsó molom megteszem...addig azonban muszáj...bár már most megléphetném...hidd el nagyon örülnék neki...
akkor te lekereskeded bármi is lesz...én emelem kalapom előtted h bejött aZ ELGONDOLÁSOD ÉS A CÉLÁRAD KÖZELÉBE VAN AZ árfolyam ellentétben az én célárammal....viszont Neked is...:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.