bizakodásra ad okot, hogy védték a beeséstől...de az olaj megint 55 felé megy, szerintem év végi felhúzás szaga van 11,8 esetleg 12 k meg lehet idén, de ha az olaj ár nem megy felfelé, sanszos megint a 11k felé való elmozdulás... TBSZemen még van kb. 300 db de 11,8 12 körül szerintem dobom azt is...aztán lehet utólag fogom a fejem:)
kerestem ma 300 ft-ot...:) 550-es átlaggal volt 20 db-om...nyitó vétel lett volna jó megint és záró adás...ez az h nem mer venni az ember és így bármeddig elvihetik...ez van...záró tippem azért bejött...
Nyugalom! Most úgy tűnik, hogy az oroszokat kisz@patták, de egy dolgot nem szabad elfelejteni, már többen megpróbálták kivéreztetni őket!
Egy kis történelem!:-) Napóleon és Hitler is az oroszokba döglött bele. és tudod miért, mivel akkor voltak a leghidegebb telek! Ez statisztika és bárki megnézheti, na ha most is jön egy hideg tél, sajnos Európa összecsinálja magát, aztán jöhetnek az elemzők elemezni! ..és jöhetnek fibók, elmezők, de ha most egy kemény tél lesz pölö egy hónapig -10 C, annyi minden szankciónak! Én most kívánok egy ilyen telet és márciusban majd visszaolvasom az egészet!:-)
..de valóban az oroszok se gondolták, hogy 80 USD alá megy az olaj, és most 60 USD-n áll és az egészben az legszebb, hogy amcsiknak közvetve érdekükbe áll az olaj ár csökkentése! Ők messze vannak tőlük, tehát a tököm tele az amerikai demokráciától!
Azért az sem piskóta, hogy Ukrajna NATO tag akar lenni, holott kijelentették, amikor a magyarok beléptek, hogy ide rekettákat nem telepítenek! Most gondolj bele...miért ilyen kemény Putyin és szerintem meg fog törni Európa!
..csak ezt ki kell tudni várni! Mindent az érdekek mozgatnak, de hogy kinek mi az érdeke az nem mindegy! Németek kijelentették, hogy Európa nem tud létezni az oroszok nélkül, akkor miről beszélünk!...TÜRELEM!!!!
Orosz medvét csipkedik, de nem hiszem, hogy le tudják teríteni, mivel akkor Európa is összeomlana!:-)
Üdv Mindenkinek, de sajnos ez privát véleményem, nem pedig brókeré!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.