a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
70-es 80-as években nem volt életveszély kimaradni, ne terelj." . nem pontos! Iskolaigazgató se lehettél egy faluban! Ahogyan pl. egy kórházban osztályvezető! . igen már akkor volt választási lehetőség, marad melós vagy belép a pártba, hogy tudjon előre haladni! . akkor már nem "VERTEK" meg senkit sem.......ha nem lépett be.....
Csakis azért, mert vannak akik ilyen propagandában utaznak! Nekik az a politika amit a fideszre kell ráfogni. Hazudni nem kunszt, mert a kutya sem ellenőrzi az ilyen hazugságokat. De terjesztik!
Az a TSZ elnök nagypapi..... mellesleg a MSZMP megyei Elnökségének a tagja volt! . tudod őt egy sötét pince helységben addig verték a "fogmegek ", hogy csak elvállalta azt a posztot..... . őt ne kritizáljuk ezért..... sőt az unokáját se aki ezzel a családi múlttal szintén ORSZÁGOS politikai szerepre tör! . nem vállalati párt titkár volt a nagypapi! Az MSZMP egyik megyei VEZETŐSÉGI tagja! . gyorsan MOSSUK össze az ő életútját egy veréssel beszervezett ember életútjával.... . és máris minden rendben van, hiszen Ő IS SARAS és a MÁSIK IS SARAS..... . azt pedig ne vizsgáljuk, hogyan lett SARAS..... . ahogyan az is beszédes, ha itt bármikor szóba kerül a nagypapi.....az életútból csak a TSZ elnöki pozíció lesz említve..... :)))) . igen, az is volt! az sem volt rossz poszt az átkosban! :) minden kocsis gyereke lehetett TSZ elnök, ha épp az akart lenni! :)))) .
De erted hogy ez nem zavarja sot o maga jar elen benne es kozbe attol retteg hogy jaj ilyet valaki mas is csinalhat esetleg egy Fideszes kedvencevel. Megint a kettossegre akartam ramutatni, hogy olyanok miatt jajong amiket o maga muvel masokkal szemben. Mellesleg szvsz ami igaz azt le lehet irni. Hazugsagokat nem kell terjeszteni es szolalhasson meg a masik fel is. Ennyi.
Hát ez az, labdába szerettek volna rúgni, kellett nekik a jobb állás, a nagyobb fizetés. 70-es 80-as években nem volt életveszély kimaradni, ne terelj.
"a zemberek ezután már beletörődtek a megváltoztathatatlanba és megpróbáltak a rendszer keretein belül élni" Már megint terelsz, ez nem menti fel a besúgókat, én pl. nem voltam az.
Mi lesz veled Magyarország?